Nowa Gierka firecoins - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa Gierka firecoins (/Temat-Nowa-Gierka-firecoins-149047) Strony: 1 2 |
Nowa Gierka firecoins - Robson19 - 12-07-2017 13:49 Witam dzisiaj rano znalazłem gierkę wydaje sie nowa dopiero 2 tys uzytkownikow jestem w czasie testowania wpłaciłem kilka groszy i zobaczę co przyniesie Jest też faucet gdzie mozna sobie powiekszac zdobyte zarobki Zapraszam do testów i pozdrawiam czysty Firecoins Reflink Firecoins Nie polecam programu szkoda czasu i zachodu RE: Nowa Gierka firecoins - AlphaStalker - 12-07-2017 19:00 Poszło z refa Na początku totalnie nie wiedziałem o co chodzi, ale po 15 minutach raczej już wszystko ogarniam Nawet ciekawa stronka, coś się popróbuje RE: Nowa Gierka firecoins - Robson19 - 12-07-2017 19:39 dziekuje ja czekam na depozyt cos dziś blockchain ma jakieś opóznienia ale za kilkanascie minut będę miał juz z faucetów na rozpalenie ognia RE: Nowa Gierka firecoins - Robson19 - 13-07-2017 13:59 Dziekuje za rejstracje .Jak Wam idzie czy już obstawialiscie za wygrane z fauceta ? mi powoli nalicza obstawiłem juz 2 razy wieczorem juz puszcze 3 raz zobaczymy co naliczy RE: Nowa Gierka firecoins - Mati684 - 13-07-2017 14:35 tutaj bez wplaty nic nie zdzialam? RE: Nowa Gierka firecoins - AlphaStalker - 13-07-2017 14:35 Ja obstawiałem 2 razy z fauceta... Wczoraj wieczorem i dzisiaj przed chwilą... Wczoraj wpierdzieliło mi 100FCOINS i nigdzie ich nie ma, nie ma że coś obstawiałem i nie ma w moim stanie konto, zniknęły od tak... Dzisiaj sytuacja taka sama, łącznie 250FCOINS zniknęło... O obu tych przypadkach napisałem do supportu, ale odpowiedzi jeszcze nie mam :/ RE: Nowa Gierka firecoins - Robson19 - 13-07-2017 15:04 skoro obstawiłes nie znikneły tylko pracuja Nalicza ci jak wejdziesz na fauceta z prawej strony ?i an Twoim koncie wz lewej My bet powinno byc zapisane ile obstawiłeś RE: Nowa Gierka firecoins - AlphaStalker - 13-07-2017 15:37 Ja to wszystko wiem I właśnie o to chodzi, że tego NIGDZIE nie ma :/ Tak totalnie, totalnie :o Wszystkie miejsca sprawdziłem, nie bój się RE: Nowa Gierka firecoins - Robson19 - 13-07-2017 15:40 I jeszcze zasada gry gracze dorzucają drewna ale kto ostatni dorzuci i skonczy sie czas ten zbiera całą pulę Widocznie ognisko zgasło i ktoś zgarnął pulę Po przyjrzeniu sie bliżej grze program sie nie zescami Tutaj admin przynajmniej pomyslał zgarnia kase za reklamę i prowizje od depozytow gorsza sprawa przedstawia sie nam graczom Raz że musisz pilnowac aby Cię nikt nie podbił a dwa jezeli przeciwnik będzie miał większą pule do obstawiania nie masz szans na wygraną Czyli nawiasem mówiąc nie polecałbym tego programu przepraszam za zamęt Pozdrawiam RE: Nowa Gierka firecoins - AlphaStalker - 13-07-2017 23:57 Nie zgasło, widziałem przecież timer, jeszcze parę godzin był w obu przypadkach... Teraz spróbowałem 150FCOINS w Faucet 150, to samo, pierdziele, jak wam działa to powodzonka, mi nie i wychodzę |