Sprzedaż fake konta na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedaż fake konta na facebooku (/Temat-Sprzedaz-fake-konta-na-facebooku-149020) |
Sprzedaż fake konta na facebooku - KAYO - 11-07-2017 16:34 Elo Czy sprzedaż fake konta na facebooku jest legalna? Założyłem fake konto z zdjęciem takiej dziewczyny z pexels.com (można dać takowe na zdj profilowe bo się pytałem i pisało że do użytku komercyjnego i dla swojego dowolnego + napisałem że nie moje zdj tylko że z pexels.com) To konto ma 5 000 "napalonych" znajomych (żadne araby itp tylko polacy) i na przykład jakbym sprzedał takie konto to co mam zrobić aby nie ponieść konsekwencji jak osoba która je kupi będzie np spamić po grupach linkami do subsms i bd podkreślać że wszystko za free (słyszałem że ktoś takI sprzedał konto oszustowi i mu policja do domu wbiła) Help RE: Sprzedaż fake konta na facebooku - sduda - 11-07-2017 19:47 Zobacz Oglaszamy24, tam wszystko sprzedają, też Gumtree i Olx będzie dobre. Ogólnie to ciężki temat bo klient jakoś Ci tą kasę będzie musiał przelać najlepiej jak się dogadasz ze zaplata w BTC i że po kupnie zmienia imię i nazwisko na koncie fb. RE: Sprzedaż fake konta na facebooku - KAYO - 11-07-2017 19:56 No ale nie wiem czy zmiana danych coś da, jakby zmienił to i tak gdyby spamował linkami do subów z dopiskiem free to raczej się do mnie dobiorą i nie wiem czy warto takie konto sellać? Sprzedaż fake konta na facebooku - Artinesse - 01-03-2018 21:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |