[Wykonam] Linki z profili - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Wykonam] Linki z profili (/Temat-Wykonam-Linki-z-profili-149018) |
[Wykonam] Linki z profili - master4 - 11-07-2017 15:41 Cześć! Mam do zaoferowania linki z profili (for, portali tematycznych) . Linki pozyskuję ręcznie z serwisów, które starannie wyselekcjonowałem. Strony z których pochodzą linki są niezaspamowane. (Najczęściej ich tematyka jest dla mniejszej grupy , ale posiadają dobre PA i DA. ) Czy warto? Warto, ale jeśli te linki są dodatkiem do linków z innych stron. Nie można opierać Pozycjonowania na samych linkach z profili. Czy to przyniesie bana/filtr? Linki z profili są bezpieczne i wartościowe bo są bardzo różnorodne, prowadzą z różnych serwisów(for, stron społecznościowych,wizytówek) i nawet przy ręcznej kontroli ciężko zanegować ich autentyczność. Dane są uzupełniane losowo. Moja baza obecnie zawiera 50 stron. Cały czas będzie rozszerzana. Cena? 10 profili - 5 zł 20 profili - 10 zł 30 profili - 15 zł 40 profili - 20 zł 50 profili - 25 zł Czas wykonania? Z każdym użytkownikiem ustalam indywidualnie. Kontakt : pw, gg:1359274 [Wykonam] Linki z profili - Coristo - 04-10-2017 20:02 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |