Ban/filtr w Google a zmiana domeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Ban/filtr w Google a zmiana domeny (/Temat-Ban-filtr-w-Google-a-zmiana-domeny-148977) |
Ban/filtr w Google a zmiana domeny - krymol - 09-07-2017 21:23 Zastanawia mnie czy podmiana domeny na inną po zgarnięciu bana lub filtra od Google załatwia sprawę i strona jest traktowana jako nowa? Z góry dzięki za pomoc! RE: Ban/filtr w Google a zmiana domeny - kukiz87 - 10-07-2017 10:18 Z tego co czytałem w necie różne info , bo tez mam filtr , przez jakiś czas będzie ok potem natomiast filtr znów przyjdzie. Mówię czytałem w necie więc nie wiem czy jest to w pełni wiarygodne info , ale wydaje mi się że tak RE: Ban/filtr w Google a zmiana domeny - WojciechMatula - 09-08-2017 14:12 Masz na myśli zmianę treści (szablonu) strony w obrębie tej samej domeny? To zależy za co otrzymałeś filtr - jeśli za linki to nic to nie da. Jeśli filtr poleciał za słabą treść (thin content) to rozbudowa lub zmiana treści może pomóc. RE: Ban/filtr w Google a zmiana domeny - imadlo - 15-08-2017 10:24 Dokładnie wszystko zależne jest od tego za co dostałeś filtr ? Możesz sobie to sprawdzić w narzędziach Google Webmasters. Jeżeli za linki to zmiana domeny jak najbardziej rozwiążę problem, jeżeli za zawartość na stronie wtedy musisz przebudować stronę bo zmiana domeny nic w tym wypadku nie da. Czasami nawet nie trzeba zmieniać domeny wystarczy wysłać prośbę o zdjęcie filtra jeżeli problem będzie rozwiązany. RE: Ban/filtr w Google a zmiana domeny - WojciechMatula - 06-11-2017 14:52 Domena nadal może mieć filtr i możesz go przenieść po przekierowaniu 301 na inną domenę |