Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard (/Temat-Zamienie-63-zl-paypal-na-60-paysafecard-148954)

Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - goldeniak - 09-07-2017 14:19

Witam. Wymienię 21 zł na kartę za 20 paysafecard.
Płatność paypal.
Oferuję 3 takie zamiany.
Podaj 16 cyfrowy kod pin i adres e-mail na jaki mam przelać.
kod pin może być wysłany najpierw do Administratora forum, żeby zweryfikował czy nie jest wykorzystany.

No chyba ze ktoś zna jakąś wiarygodną stronkę, na której mogę takiej zamiany dokonać.
Pozdro

RE: Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - michaciesli - 10-07-2017 13:38

(09-07-2017 14:19)goldeniak napisał(a):  kod pin może być wysłany najpierw do Administratora forum, żeby zweryfikował czy nie jest wykorzystany.

Chyba chciałeś napisać, że najpierw wyślesz do Administratora 21zł na pp, żeby nikt nie bał się, że go wyrolujesz. Jaka to gwarancja dla kogoś kto ma wysłać PSC, że jego kod zostanie sprawdzony przez administrację, nie rozumiem. To chyba zabezpieczenie dla Ciebie ma być tak?

Cytat:No chyba ze ktoś zna jakąś wiarygodną stronkę, na której mogę takiej zamiany dokonać.
Pozdro

allegro.pl

RE: Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - goldeniak - 11-07-2017 00:38

a no taka, że nie chce żeby taki michaciesli pisał po forach ze dał mi prawidłowy kod, mimo ze dałby wykorzystany. W sumie wolałbym tez i zapłacić Administracji, żeby taki michaciseli nie mówił ze nie zapłaciłem. Na allegro nie widzę takiej możliwości.

RE: Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - eedmax - 11-07-2017 23:42

Przecież każdy kod można sprawdzić na stronie oficjalnej paysafecard nt. salda oraz dokonanych transakcji - bez żadnej rejestracji.

RE: Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - michaciesli - 12-07-2017 18:49

To Ty lepiej ludziom zaproponuj coś żeby mieli pewność, że taki goldeniak nie zawinie się z ich psc xD

Zamienię 63 zł paypal na 60 paysafecard - Coristo - 04-10-2017 19:59

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.