![]() |
Hosting pod zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting pod zarabianie (/Temat-Hosting-pod-zarabianie-148892) Strony: 1 2 |
Hosting pod zarabianie - rekki - 06-07-2017 19:54 Siemanko, mam do Was pytanie w sprawie hostingu. Planuję zakup jakiegoś fajnego hostingu pod kilka sporych stron internetowych (prawdopodobnie na bazie WP). Kiedyś używałem do metod zarobkowych hostingu z bizneshosta, to dawał radę. Znalazłem ofertę na home.pl - hosting za 99gr/mc. Testował ktoś? Możecie polecić ten hosting i tę stronę? A może coś innego? Na początek chciałbym kupić coś w miarę stabilnego i nie drogiego. BTW. Najlepiej jakby można było za hosting płacić za pomocą Paypala. Pozdrawiam ![]() RE: Hosting pod zarabianie - Sanczo96 - 06-07-2017 20:10 Polecam MyDevil.net, aktualnie promocja -50%, możesz ją także łączyć z kodem polecającego, który daje -20%. Hosting naprawdę bardzo dobry. RE: Hosting pod zarabianie - rekki - 06-07-2017 21:14 (06-07-2017 20:10)Sanczo96 napisał(a): Polecam MyDevil.net, aktualnie promocja -50%, możesz ją także łączyć z kodem polecającego, który daje -20%. @[Sanczo96] Ten najtańszy pakiet będzie w stanie wytrzymać ruch kilku/kilkunastu tysięcy wejść dziennie? Można tam płacić za pomocą PP? RE: Hosting pod zarabianie - Sanczo96 - 07-07-2017 07:59 Myślę, że wytrzyma. Skoro Biznes-Host dawał radę. Zawsze jest okres testowy ![]() Co do płatności PayPal to nie mam pojęcia, można do nich napisać i się dogadać. RE: Hosting pod zarabianie - rachman - 08-07-2017 00:08 home i niedrogiego? Ty nie patrz na promocje jeśli planujesz zarabianie bo za rok z kapci wyskoczysz jak będziesz musiał opłacić wielokrotnie większe rachunki ... W którymś temacie ktoś wynalazł promocje tak piękne że prawie darmowe hostingi (znanych i uznanych firm) ale co z tego jak to promocje 80-90% więc po roku rachunek wynosić będzie ok 300 zł czyli sporo więcej niż 2 lata bez promocji w mniej reklamującej się firmie ![]() Od siebie mogę polecić seohost.pl Nie używam wordpressa więc sam popatrz jak chcesz i dopytaj supportu doradzą. WP to jeden z lepszych ale i wymagających CMSów jak chodzi o obciążenia ![]() Stawiam pisane z palca strony to śmigają ładnie. Po prostu nie lubię CMSów ![]() Mają płatność przez PayPal. Jeśli się byś zdecydował to wołaj refa załatwię Ci rabat 25% na hosting. RE: Hosting pod zarabianie - maverick - 10-07-2017 15:52 Do kilkunastu stron polecam hekko.pl. Super support, dobre serwery. Trzymam u nich strony gdzieś od 2013 roku i nie zamierzam zmienić hostingu. RE: Hosting pod zarabianie - max337 - 28-07-2017 16:56 Również polecam hekko - stabilne serwery. Cena przy tym jest również niska, nie tylko na rok, ale i przy przedłużaniu RE: Hosting pod zarabianie - rekki - 28-07-2017 21:47 Zdecydowałem się na zakup hostingu w mydevil - bo mieli niską cenę i możliwość płatności poprzez Paypala. Dam znać za jakiś czas - w tym temacie - czy jestem zadowolony z wyboru czy nie ![]() Dzięki za wszystkie propozycje. RE: Hosting pod zarabianie - Hoolig4n - 28-07-2017 23:52 Jeśli chodzi o hosting to tylko webd i hekko ![]() RE: Hosting pod zarabianie - jod999 - 08-08-2017 13:33 MyDevil.net |