Rotator bitcoin - skrypt + grafika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Rotator bitcoin - skrypt + grafika (/Temat-Rotator-bitcoin-skrypt-grafika-148871) |
Rotator bitcoin - skrypt + grafika - Fricooo - 06-07-2017 13:12 1.Nazwa przedmiotu : Rotator bitcoin - skrypt + grafika 2.Opis przedmiotu : Witam, Tak jak widać w nazwie tematu mam do sprzedania skrypt rotator faucetów, który pozwala nam na zarobek poprzez refflinki. Strona była stworzona i używana wyłącznie przeze mnie. Rozreklamowałem ją tylko na 3 forach, a cieszyła się dużym zainteresowaniem i pozwoliła zarobić 300 zł w przeciągu 2 tygodni. Niestety później zmuszony byłem zrezygnować z projektu ponieważ potrzeba było więcej czasu niż miałem. Studnia nie dawały mi tyle swobody aby codziennie aktualizowac i sprawdzić listę stron. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Priv 5.Cena : 110zl 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Bank Rotator bitcoin - skrypt + grafika - Coristo - 04-10-2017 19:50 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |