![]() |
Poradnik [YTMonster] Skrypt na darmowe wyświetlenia/lajki/suby - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Poradnik [YTMonster] Skrypt na darmowe wyświetlenia/lajki/suby (/Temat-YTMonster-Skrypt-na-darmowe-wyswietlenia-lajki-suby-148754) |
[YTMonster] Skrypt na darmowe wyświetlenia/lajki/suby - michus204 - 03-07-2017 13:02 Cześć, chciałem wam zaprezentować mój skrypcik na nabijanie punktów w serwisie YTMonster które potem możemy zamienić na wyświetlenia lub "łapki" naszego filmiku na YouTube, a także subksrypcje naszego kanału. Najpierw potrzebujemy wtyczki iMacros dostępnej dla Chrome i Firefoxa (bardziej polecam firefoxa na którym pracuję, ponieważ można bez problemu korzystać z przeglądarki w trakcie działania skryptu, chrome lubi nam "wyrzucać" strony po otwarciu na ekran). Następnym krokiem jest założenie konta w serwisie (prosilbym o korzystanie z REFa, oczywiście nic na tym nie tracicie, a w razie problemów chętnie pomogę). REF Non-REF Gdy już założycie konto, przejdźcie do zakładki Client, i uruchomcie klienta przyciskiem zaznaczonym na obrazku. ![]() To dopiero początek gdyż ten standardowy klient potrafi zarobić maksymalnie 1 punkt na 10 sekund, czyli 6 punktów na minute. Dlatego teraz wjadą skrypty, po ściągnięciu iMacros otwieramy sidebara, przechodzimy do zakładki "Zapisz" i klikamy przycisk o tej samej nazwie (jak na obrazku). ![]() Zaraz po tym klikamy "Zatrzymaj", najeżdżamy prawym przyciskiem na "#Current.iim" i edytujemy skrypt. Wklejamy tam następujący tekst: Kod: SET !ERRORIGNORE YES Następnie zapisujemy, zmieniamy nazwę na dowolną i uruchamiamy go przyciskiem "Odtwórz (Pętla)" wybierając ile razy bot ma powtórzyć skrypt (może być nawet 3000). Za każego "lajka" jak i subskrypcje otrzymujemy 25 punktów, co nam daje +/- 50 punktow na minutę czyli znacznie więcej niż automatyczny klient (6 punktów). ![]() Równocześnie, aby zwiększyć nasze zarobki o kolejne 50 punktów na minutę możemy wykorzystać skrypt na subksrypcje (który już nie jest 100% mój, krąży po internecie, ja go tylko zmodyfikowałem): Kod: SET !ERRORIGNORE YES Dodawanie filmiku Używając zakładki "Campaigns" możemy dodać nasze filmiki do wyświetlania i łapkowania przez innych. Aby to zrobić po przejściu do ww zakładki klikamy "New Campaign" w prawym górnym rogu, następnie uzupełniamy dane: ![]() YouTube URL - to po prostu adres naszego filmiku Type - Wyświetlenia/Lajki/Subskrypcje View Length - W przypadku wyświetleń wybieramy jak długo filmik ma być wyświetlany u jednej osoby (polecam 20 sekund, ponieważ jest to najmniej ile możemy dać, a wyświetlenia się nabijają, koszt to 4 pkt/wyświetlenie) Potwierdzamy przyciskiem Submit, i wszystko gotowe, teraz tylko czekać ![]() W razie pytań piszcie, chętnie odpowiem. RE: [YTMonster] Skrypt na darmowe wyświetlenia/lajki/suby - sulliwan93 - 05-07-2017 21:46 Jadę od dawna na własnym bocie i sypie mi "504 Gateway Time-out". Macie podobnie? |