![]() |
[SPRZEDAM]YouTool.pl multi narzędzie do YouTube! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM]YouTool.pl multi narzędzie do YouTube! (/Temat-SPRZEDAM-YouTool-pl-multi-narzedzie-do-YouTube-14870) |
[SPRZEDAM]YouTool.pl multi narzędzie do YouTube! - Starsky - 11-10-2010 16:04 Witam, kiedyś pisałem na temat mojego systemu. Dzisiaj chciałbym Wam go przedstawić a w niedalekiej przyszłości udostępnić (tak, odpłatnie..). System zawiera m.in -multi uploader -masowe komentowanie filmików -sprawdzanie kont youtube(nawet 200 jednorazowo) Oraz zarządzanie wszystkim tym co jest dostępne. Strona projektu: youtool.pl Wypowiedzi beta-testerów możecie zobaczyć Tutaj [center][color="#FF0000"]UPDATE[/color][/center] Zaczynam sprzedaż! Dostępne są dwa rodzaje konta, opłacane jednorazowo z góry w kwocie 15$ lub doładowywanie punktów. Narazie dostępna jest jedynie ta pierwsza opcja aczkolwiek oba rodzaje kont mają dostęp do wszystkich funkcji, które są i te które będą wprowadzone niedługo. Oczywiście "możemy się dogadać" lub wymienić usługami jezeli ktoś cos posiada ciekawego ![]() Dlaczego taka cena? Ze względu na bardzo pozytywne wyniki testów. Beta testerzy (o dziwo dla mnie) uznali narzędzie bardzo dobrze oraz awaryjność jest bardzo bliska zeru! Metody płatności: -Przelew bankowy(mBank) -PayPal -AlertPay Kontakt: -skype,ts3,mumble,vt -Wiadomość przez forum -e-mail: [email protected] Opcje które zostaną niedługo dodane: -Ocenianie filmów -Subskrybowanie W przyszłości więcej. Screeny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cena nie jest jeszcze znana ale dla pierwszych chętnych będą zniżki. W związku z powyższym, szukam kilku beta testerów. Jeżeli oni znajdą jakieś błedy i zostaną wyeliminowane zacznę sprzedaż.. Jeszcze chciałbym dodać, że to nie ma nic wspólnego z projektem Eleqtriqa YouTool. Mam taką domene i niestety jest nazwa taka sama jak program Eleqtriqa ale cóż.. pozdrawiam i czekam na opinie. [SPRZEDAM]YouTool.pl multi narzędzie do YouTube! - Roben - 30-07-2012 11:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |