![]() |
Tworzenie stron WWW - Pomoc/Wymiana doświadczeń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tworzenie stron WWW - Pomoc/Wymiana doświadczeń (/Temat-Tworzenie-stron-WWW-Pomoc-Wymiana-doswiadczen-148676) |
Tworzenie stron WWW - Pomoc/Wymiana doświadczeń - Drakix - 30-06-2017 21:22 Witam, Cześć i Czołem! ![]() ~ Krótko o mnie! Nazywam się Maciej Lech, chociaż często podpisuję się – Forax, mam 20 lat i od ponad 5 lat zajmuję się tworzeniem, aplikacji, stron oraz for internetowych. Jest to dla mnie moja praca oraz pasja. Swoją przyszłość ściśle wiążę z moją obecną branżą. Robię to co lubię, a to gwarantuje najwyższą jakość wykonywanych usług. ~ W skład oferty wchodzą takie usługi jak: - Strony WWW oparte na HTML5/CSS3 - Wizytówki - Loga, Logotypy, Banery, Szeroko pojęta grafika - Modele 3D - Grafika Wektorowa - Aplikacje mobilne na systemy Android - Strony oparte na WORDPRESS lub JOOMLA oraz autorskie szablony - Panele CMS - Blogi - Fora internetowe - Zarządzanie stronami internetowymi – dodawanie informacji lub treści, poprawaki, zabezpieczenia, modyfikacje - Pozycjonowanie SEO Moje portfolio - http://www.forax.pl Z góry mówię, że nie chcę się tutaj promować ani w pewnym stopniu reklamować. Chciałbym głównie wymienić się doświadczeniem zawodowym. Jako osoba, która tworzy strony już dłuższy czas, zajmuje się programowaniem znam się trochę na tym ![]() Chciałbym aby ktoś pomógł mi z tą wiedzą, może pokierował - wytłumaczył jak zarabiać ciekawie w internecie, za moją wiedzę i doświadczenie. Mogę stworzyć stronę, napisać coś, stworzyć jakąś grafikę - wszystko co tylko będę potrafił. Pozdrawiam, Maciej ![]() RE: Tworzenie stron WWW - Pomoc/Wymiana doświadczeń - Corso - 02-07-2017 13:17 Napisałem a priv, odezwij się. Tworzenie stron WWW - Pomoc/Wymiana doświadczeń - Hybrid1990 - 21-04-2021 09:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |