![]() |
[SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! MEGA PROMOCJA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! MEGA PROMOCJA! (/Temat-SPRZEDAM-Konta-e-mail-tworzone-recznie-MEGA-PROMOCJA-148613) |
[SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! MEGA PROMOCJA! - patrolpxd - 28-06-2017 06:57 1.Nazwa przedmiotu :Konta e-mail tworzone ręcznie 2.Opis przedmiotu :Konta e-mail tworzone ręcznie na pocztach interia, onet, wp. Konta w formacie imie.nazwisko@ lub imie.nazwiskoliczba@ MOŻLIWOŚĆ TWORZENIA E MAILI NA ŻYCZENIE 3.Zdjęcia :Brak 4.Kontakt :Pw lub GG: 46826538 5.Cena : WAKACYJNA PROMOCJA! 0,07gr/sztuka! DO KOŃCA WAKACJI! 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, przelew ZAPRASZAM! KRÓTKI CZAS OCZEKIWANIA! RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - fusek - 08-07-2017 12:55 zamowione na probe 100 szt. polecam tego uzytkownika. RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - patrolpxd - 11-07-2017 09:31 Oferta dalej aktualna! Zapraszam ![]() RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - Pablo1878 - 12-07-2017 19:32 Konta nie były wykorzystywane do żadnej akcji na mypay i innych podobnych serwisach? RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - patrolpxd - 12-07-2017 19:35 (12-07-2017 19:32)Pablo1878 napisał(a): Konta nie były wykorzystywane do żadnej akcji na mypay i innych podobnych serwisach?Konta są tworzone po otrzymaniu zlecenia więc nie ma opcji żeby były kiedykolwiek użyte ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - asiorek - 13-07-2017 22:12 Polecam jak najbardziej, sprzedawca podatny na wszelkie sugestie i manipulacje. Ma cierpliwość, a jak coś Ci nie pasuje, bez marudzenia pomaga wszystko byle tylko klient nasz pan! Polecam najbardziej tego allegrowicza, bo warto. I na bank to nie moja ostania transkacja ![]() Z tego co wiem, wprowadza tez gotowe paczki do akcji plus konta robione sa na zamowienie, na świeżo, więc trzeba chwilkę poczekać. Także śmiało polecam! ![]() RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - patrolpxd - 14-07-2017 11:38 (13-07-2017 22:12)asiorek napisał(a): Polecam jak najbardziej, sprzedawca podatny na wszelkie sugestie i manipulacje. Ma cierpliwość, a jak coś Ci nie pasuje, bez marudzenia pomaga wszystko byle tylko klient nasz pan! Polecam najbardziej tego allegrowicza, bo warto. I na bank to nie moja ostania transkacjaDziękuję ślicznie za opinię ![]() Oferta dalej jak najbardziej aktualna! Zapraszam ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - albercik123 - 14-07-2017 16:29 Polecam, szybko, sprawnie, bezproblemowo ![]() RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - ItanCash - 14-07-2017 21:12 Świetny sprzedawca, a towar pierwsza klasa.. ![]() Jestem w 100% zadowolony więc nic tylko brać, brać i jeszcze raz brać. Bardzo dobry kontakt, szybki przebieg zakupu i oczywiście rzetelnie wykonane zlecenie założenia kont. Polecam serdecznie. RE: [SPRZEDAM]Konta e-mail tworzone ręcznie! - pawlex - 16-07-2017 15:18 Zamówione 50 sztuk i 50 sztuk dostałem. Polecam użytkownika. !! |