Od czego zacząć ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Od czego zacząć ? (/Temat-Od-czego-zaczac-148496) |
Od czego zacząć ? - Fr0shArczi - 23-06-2017 14:43 Siemanko !
Chciałbym was spytać o rade w co najlepiej zacząć inwestować obecnie , nigdy nie miałem z tym doczynienia więc liczę na zrozumiałość Pozdrawiam RE: Od czego zacząć ? - lever - 02-07-2017 21:06 Przede wszystkim szukaj sposobów zarabiania tu na forum. Nikt Ci nie zdradzi recepty tak od razu jak zarobić tysiące. Zacznij od groszy. Skończ na miliionach RE: Od czego zacząć ? - patrolpxd - 02-07-2017 21:11 (02-07-2017 21:06)lever napisał(a): Przede wszystkim szukaj sposobów zarabiania tu na forum. Nikt Ci nie zdradzi recepty tak od razu jak zarobić tysiące. Zacznij od groszy. Skończ na miliionach Ale koledze chyba bardziej chodziło o to jak zacząc zabawe z inwestowaniem, a nie z zarabianiem przez internt Podstawowe pytanie: Co Cię interesuję (giełda/opcje/trading/krypto) i jaki kapitał Ja oosobiscie się nie zajmuje nauka inwestycji ale moze kogos uda mi sie polecić RE: Od czego zacząć ? - Itachi198 - 02-07-2017 21:51 W towar i lecisz z allegro RE: Od czego zacząć ? - janbers - 04-07-2017 17:34 Może być i tak. Ale lepiej to po prostu podłączyć się do konkretnej firmy i spokojnie zarabiać. Jestem w takiej, zarabiam biernie i czynnie. Czynnie to mam ok 60 % dochodu rocznie z zainwestowanego każdego tysiąca $. Firma sprawdzona więc zapowiada się dobre zarabianie. Nie jest to żaden 'hyip' revshare czy matryca czy inne tego typu. Normalna Polska firma. RE: Od czego zacząć ? - mireck - 04-07-2017 21:04 (02-07-2017 21:51)Itachi198 napisał(a): W towar i lecisz z allegroTrzeba wiedziec jeszcze w co hehe RE: Od czego zacząć ? - Dzipsiok87 - 06-07-2017 21:44 (04-07-2017 17:34)janbers napisał(a): Może być i tak. Ale lepiej to po prostu podłączyć się do konkretnej firmy i spokojnie zarabiać. Jestem w takiej, zarabiam biernie i czynnie. Czynnie to mam ok 60 % dochodu rocznie z zainwestowanego każdego tysiąca $. Firma sprawdzona więc zapowiada się dobre zarabianie. Nie jest to żaden 'hyip' revshare czy matryca czy inne tego typu. Normalna Polska firma. Nie 60% tylko niecałe 50% i nie do końca nie jest to revshare bo dzieli się przychodem. RE: Od czego zacząć ? - rockefellercompl - 07-07-2017 08:41 W pierwszej kolejności proszę określić wysokość kapitału jakie chce Pan zainwestować, ocenić ryzyko inwestycyjne jakie jest Pan skłonny podjąć i jaki procent zwrotu byłby satysfakcjonujący. W dalszej kolejności proszę wziąć pod uwagę czas jaki trzeba poświęcić na nauczenie się i wdrożenie w dany model inwestycyjny. Możliwości zapewne jest całe mnóstwo. My ze swojej strony polecamy zapoznanie się z inwestowaniem w pożyczki za pośrednictwem platformy www.rockefeller.com.pl. Jest to idealny moment na przetestowanie serwisu z uwagi na lipcową promocję zwiększającą zysk o dodatkowe 4%. (Mówiąc w skrócie) zapewniamy: - zysk na poziomie 8-16% - możliwość skorzystania z programu zwrotu kapitału - możliwość śledzenia środków za pomocą mobilnej aplikacji - jeden z najwyższych w branży współczynnik spłacalności pożyczek (97,44%) - pełną obsługę wierzytelności RE: Od czego zacząć ? - Captain - 07-07-2017 16:07 Cytat:co najlepiej zacząć inwestować obecnie Cytat: nigdy nie miałem z tym doczynienia Jeśli jesteś całkowicie początkujący w inwestowaniu w internecie to musisz dużo czytać, sprawdzać i myśleć zanim podejmiesz decyzje, bo bardzo łatwo tutaj stracić wszystkie zainwestowane pieniądze. Tylko nie idź na łatwiznę i nie daj się omamić promotorom różnych programów, bo oni nie mówią całej prawdy i potem może się okazać, że stracisz całą kase a kontakt z promotorem się nagle urwie. W świecie internetowych inwestycji jest to chyba bardzo częste zjawisko. Nie ufaj nikomu tylko sam wszystko dokładnie sprawdzaj. |