![]() |
O co chodzi z SMS? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: O co chodzi z SMS? (/Temat-O-co-chodzi-z-SMS-148480) |
O co chodzi z SMS? - nykkusek - 22-06-2017 20:36 Cześć, zarabiam w necie (w 99% na SMS) już od prawie 3 lat i nigdy nie miałem takiej sytuacji, że nie potrafię zdobyć chociaż jednego leada w ciągu dnia. Przed całą aferą z SMS w łatwy sposób nawet zwykłym spamem udawało mi się zarobić 100+zł.. a teraz? Siedzę już ponad miesiąc i nic - setki, tysiące UV przewijają się przez moje linki na serwisach i nic. Te same metody które działały jeszcze chociażby w marcu, teraz wydają się nieskuteczne.. Może inaczej - UV ciągle są, ludzie są zainteresowani, ale nie przekłada się to na wysyłanie SMS/wpisywanie nr ![]() I tutaj moje pytanie i zachęta do dyskusji.. Czy to na prawdę chodzi o to, że ludzie są o WIELE bardziej świadomi po całych aferach związanych z Pudzianem i innym gównem, czy po prostu zmieniło się coś w procedurze zapisu do usługi/wysyłania SMS prem. o czym nie wiem.. Zachęcam do dyskusji, ewentualnych rad - tutaj czy na PW. Pozdrawiam, nykkusek ![]() RE: O co chodzi z SMS? - Rak - 22-06-2017 20:42 Operatorzy stawiają nowe wymagania, teraz trzeba umieszczać cenę w widocznym miejscu na LP. Na eforsie to już się pojawiło ![]() ![]() Ostatnio głośno z tymi subami, ludzie stają się coraz bardziej świadomi https://www.google.pl/search?q=oszustwa+sms&tbm=nws We wszystkich serwisach tak masz? Testowałeś inne nisze i metody promowania? Sprawdzałeś konkurencję? ![]() O co chodzi z SMS? - mahuzz - 22-06-2017 20:46 U mnie bez większych zmian.. ale prawda jest taka ze jeśli zarabiasz na FB to ludziom SMS mogą kojarzyć się właśnie z Fake konkursami. Sytuacja ulegnie poprawie myśle za kilka tygodni, sprawa ucichnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: O co chodzi z SMS? - nykkusek - 22-06-2017 21:07 (22-06-2017 20:42)Rak napisał(a): Operatorzy stawiają nowe wymagania, teraz trzeba umieszczać cenę w widocznym miejscu na LP. Na eforsie to już się pojawiło @[Rak] Testowałem - eForsa, SubServices, MyLead, LeadMore. Z tego co się orientuje zostało LeadNow (w którym nie będę już nigdy zarabiać) i SubKiller ( ![]() A co do "nisz" to testowałem wiele nisz, wiele różnych sposobów, ale ograniczały się one do FB. (22-06-2017 20:46)mahuzz napisał(a): U mnie bez większych zmian.. ale prawda jest taka ze jeśli zarabiasz na FB to ludziom SMS mogą kojarzyć się właśnie z Fake konkursami. Sytuacja ulegnie poprawie myśle za kilka tygodni, sprawa ucichnie. @[mahuzz] Właśnie zarabiam wyłącznie na FB i chyba to co piszesz się w dużej mierze zgadza, dla ludzi SMS = oszustwo. :/ RE: O co chodzi z SMS? - szykiryki - 22-06-2017 21:16 Lekkie spadki były/są odczuwalne po tych zmianach operatorów, które często pojawiają się z dnia na dzień, ale nie są to na pewno spadki z kilu stówek do 0, leady wpadają nadal, chociaż konwersja... bywają dni, że z 10% skacze na 2,3% i do tego raczej trzeba przywyknąć przy aktualnych obostrzeniach. RE: O co chodzi z SMS? - nykkusek - 22-06-2017 21:21 (22-06-2017 21:16)szykiryki napisał(a): Lekkie spadki były/są odczuwalne po tych zmianach operatorów, które często pojawiają się z dnia na dzień, ale nie są to na pewno spadki z kilu stówek do 0, leady wpadają nadal, chociaż konwersja... bywają dni, że z 10% skacze na 2,3% i do tego raczej trzeba przywyknąć przy aktualnych obostrzeniach. Dlatego sądzę, że ludzie są bardziej świadomi SMS na Facebooku. No nic trzeba przeczekać albo się przebranżowić. RE: O co chodzi z SMS? - tkrzepinski - 22-06-2017 22:28 o a kto to wrocil nagle tyle czasu masz? przeciez byles tak zapracowany... jak sam stwierdziles "no coz, trzeba sie rozwijac" wymysl cos nowego, ciagle to samo nie bedzie dzialac ![]() taki madry byles jeszcze niedawno.. RE: O co chodzi z SMS? - Hoolig4n - 23-06-2017 00:04 No wiesz, po takich akcjach jakie robiło Gold Lead, a potem MoneyKing (bo to ci sami ludzie xd) dziwne, jakby konwersja NIE SPADŁA. Tak jak piszą ludzie wyżej. Już nie jedna taka akcja na przestrzeni ostatnich kilku lat miała miejsce, a po kilku tygodniach wszystko wraca do normy, potem znowu ktoś zepsuje rynek czymś podobnym. Takie błędne koło ![]() |