![]() |
Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków (/Temat-Zlece-dodawanie-smiesznych-obrazkow-148343) |
Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - sterngre - 17-06-2017 21:35 Witam, Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków / mogą być kopiowane - bez logo - dobrej jakości (nie będących screenshotami a pobranymi obrazkami) - (edit) min 5 tagów do obrazka Na zasadzie licytacji wybiorę 3 osoby. Proszę o podawanie ceny za 100 obrazków - które znajdą się na stronie głównej serwisu. - Płatność przelewem - rozliczanie do uzgodnienia (np co konkretną ilość obrazków) Pozdrawiam RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Samsonov - 17-06-2017 21:54 Jaka tematyka? Sportowa? Czy chodzi bardziej o memy z żartami? Czy może poprostu o jakieś śmieszne ujecia? Nie mam pojęcia jak wyglada to cenowo, ale jak nie znajdziesz nikogo to pisz do mnie, ewentualnie sam zaproponuje stawke na pw i bedziemy negocjowac najwyzej ![]() RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Fricooo - 17-06-2017 22:09 Ja się zgłosiłem na priv RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Paweł Szubi - 17-06-2017 22:14 Chciałbym podjąć dodawania się obrazków w wolnych chwilach. Mogę zgodzić się na 7 zł za 100 obrazków. Czas pracy do uzgodnienia . RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - sterngre - 17-06-2017 22:20 (17-06-2017 21:54)Samsonov napisał(a): Jaka tematyka? Sportowa? Czy chodzi bardziej o memy z żartami? Czy może poprostu o jakieś śmieszne ujecia? Nie mam pojęcia jak wyglada to cenowo, ale jak nie znajdziesz nikogo to pisz do mnie, ewentualnie sam zaproponuje stawke na pw i bedziemy negocjowac najwyzej Memy z żartami a konkretniej trochę czarnego humoru, życiowego humoru, ogólnego, sport też wchodzi w grę RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - twardy - 17-06-2017 22:32 @[Begrezen] Fucha dla Ciebie. RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Begrezen - 17-06-2017 23:14 bez loga to troche ciezko ale cos sie znajdzie, mysle ze 15 zl za 100 high quality obrazkow bedzie spox ceną ![]() ![]() RE: Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - sterngre - 18-06-2017 22:31 Temat Do zamknięcia. Zlecę dodawanie śmiesznych obrazków - Hybrid1990 - 18-06-2017 22:33 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |