![]() |
problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank (/Temat-problem-Platnosc-zblizeniowa-mBank-148325) |
problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Pablo1878 - 16-06-2017 22:12 Witam, Ostatnio zmieniałem rachunek w mBanku i w związku z tym dostałem nową kartę. Pierwszą transakcję musiałem wykonać na PIN ale kolejne robiłem już standardowo zbliżeniowo i tutaj pojawił się problem. Od środy wykonałem 3 takie transakcje (netto, żabka i lidl) i do tej pory nie pobrało mi kasy z konta. Wcześniej kasa od razu znikła z konta a teraz nawet informacji nie ma na ten temat. Czyżbym balował za hajs banku? ![]() RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Matoro132 - 17-06-2017 00:04 Pieniądze znikną z konta po pewnym czasie ![]() ![]() ![]() RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - WhiteNigga - 17-06-2017 00:27 Tak jak kolega wyżej, mam w pko i dopiero po czasie mi znikalo jak patrzyłem na ipko. Spokojnie, bank nie pozwoli byś balowa za ich hajs xd RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Pablo1878 - 17-06-2017 00:30 (17-06-2017 00:27)WhiteNigga napisał(a): Tak jak kolega wyżej, mam w pko i dopiero po czasie mi znikalo jak patrzyłem na ipko. Spokojnie, bank nie pozwoli byś balowa za ich hajs xd Wczoraj mi podliczyli kasę z netto (środa). Trochę głupie bo muszę pilnować sobie stanu konta i to ile wydaje. Ciekawe czy transakcja przejdzie jak będę miał 0,00zł na koncie. RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - rachman - 17-06-2017 00:40 Rób transakcje z wykorzystaniem PINu wtedy chyba powinny być widoczne na bieżąco w zablokowanych. Transakcje zbliżeniowe są takie "dziwne" też to zauważyłem ![]() RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - grzech1919 - 17-06-2017 06:43 Wszystko zalezy od ustawien w czytniku w sklepie, tzw transakcje offline, po kilku razach poprosi Cie z automatu o transakcje stykowa i zaktualizuje twoj bierznik na karcie. RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - tomekj3 - 17-06-2017 07:43 Mam w mBanku i przy transakcji zbliżeniowej od razu mi pobiera. Nieważne czy płacę kartą czy tel RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Pablo1878 - 17-06-2017 09:22 (17-06-2017 07:43)tomekj3 napisał(a): Mam w mBanku i przy transakcji zbliżeniowej od razu mi pobiera. Nieważne czy płacę kartą czy tel Pobrali mi już za środę ale dopiero wczoraj. Przy starej karcie nie miałem tego problemu. RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - brak - 13-10-2017 21:14 przy płaceniu kartą na pin w aplikacji też pare godzin po transakcji widnieje u mnie kwota dostępna bez utraty środków za poprzednie zakupy RE: problem - Płatność zbliżeniowa - mBank - Xanter98 - 13-10-2017 22:25 A mi zawsze odejmuje. Płacę zbliżeniowo bardzo często i najczęściej bez wpisywania PINU. Za to jak wejdę w statystyki to tam dzieje się magia, saldo po danej transakcji prawie zawsze się nie zgadza, a na wydatki w poprzednich miesiącach nie ma co patrzeć. |