![]() |
Wykonanie apki na telefony z androidem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonanie apki na telefony z androidem (/Temat-Wykonanie-apki-na-telefony-z-androidem-148254) |
Wykonanie apki na telefony z androidem - piotrgk4 - 14-06-2017 12:59 Witam. Poszukuje kogoś ogarniętego do wykonania apki na telefony z androidem. Apka to po prostu mobilna wersja danej strony z ułatwionym użytkowaniem strony, reklamami sdk od google oraz powiadomieniami. Co do technologi wykonania apki pozostawiam pełną dowolność. Ma działać i być jak najbardziej przyjazne dla użytkownika. Co do ceny to nie mam pojęcia. Nigdy nie planowałem czegoś podobnego dlatego ogrom pracy który wymaga apka jest mi nieznana. Więcej informacji jak i również negocjacje proszę na PW ![]() RE: Wykonanie apki na telefony z androidem - Laftika.com - 14-06-2017 13:58 Zgłosiłem na się na PW. Wykonanie apki na telefony z androidem - Coristo - 04-10-2017 20:05 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |