[Zlecę] administrowanie forum o nauce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zlecę] administrowanie forum o nauce (/Temat-Zlece-administrowanie-forum-o-nauce-148227) |
[Zlecę] administrowanie forum o nauce - mclain - 13-06-2017 00:56 Mam forum o nauce, głównie o angielskim. Ruch zrobił się na nim słaby, a chciałbym trochę z nim przyśpieszyć. Szukam osoby odpowiedzialnej, kreatywnej (z pomysłami), z inicjatywą. Na takim forum trzeba by inicjować dyskusje, czasem zakładać nowe tematy, przede wszystkim udzielać się na forum (doradzać innym). Chcę nawiązać powazną współprace na lata. Płacę fair i oczekuję uczciwości i zaangażowania. Daję Ci wolną rękę - napisz co możesz zrobić i na ile to wyceniasz (zapraszam na priv). RE: [Zlecę] administrowanie forum o nauce - KontrolC - 13-06-2017 09:49 Napisz na pw kogo dokładnie szukasz (pisarza, postownika, kolesia od pozycjonowania) RE: [Zlecę] administrowanie forum o nauce - mclain - 13-06-2017 10:22 Odpiszę tutaj: Szukam każdego po trochu, w zależności co ta osoba może zrobić. Jeśli chcesz popisać i poadministrować, to napisz co możesz zrobić i za ile. Nie chciałbym jedynie postownika, bo to praca "na oowal się". Wolę coś poważniejszego. RE: [Zlecę] administrowanie forum o nauce - żabson - 17-06-2017 20:21 Podeślij na PW link RE: [Zlecę] administrowanie forum o nauce - nunek07 - 28-06-2017 10:35 Odezwij się na priv ze szczegółami, linkiem do strony, propozycją, itp Znam temat, dodatkowo jeśli jest to forum o angielskim, to tym bardziej się piszę - skończyłem filologię ang [Zlecę] administrowanie forum o nauce - Coristo - 04-10-2017 20:05 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |