![]() |
Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę (/Temat-Fliiby-promowanie-zdjec-linkow-oraz-innych-materialow-cyfrowych-1-5-za-osobe-148208) |
Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - bimbrownik - 12-06-2017 13:38 Szukasz łatwego sposobu na zarabianie pieniędzy w internecie? Znalazłem konkretną strona na której można sobie dorobić, promując swój link,dodając zdjęcia,muzykę ,e-booki czy filmy. Fliiby bo tak nazywa się strona którą dziś wam przedstawiam została stworzona w celu skupiania ludzi chcących dzielić się swoimi cyfrowymi materiałami z innymi. Nie każdy jednak czerpie przyjemność z samej atencji i zainteresowania innych ludzi ![]() Program Partnerski ![]() -System Refferali: Dostajemy od $1-5$ za każdą osobę która zarejestruje się z naszego linka, a następnie przystąpi do programu partnerskiego.Kwota jaką dostajemy za osobę rejestrującą się z naszego linka jest zależna od kraju pochodzenia oraz liczby osób które dołączą za jego pośrednictwem. (Przystąpienie do programu partnerskiego jest bezpłatne.Wymaga jednak dodania paru zdjęć. W celu weryfikacji przez nich konta. Można dodawać zdjęcia znalezione w internecie, trzeba jednak uważać aby wyglądały w miarę autentycznie np.były bez znaków wodnych) -Wyświetlanie naszych materiałów Napisałem do Supportu ponieważ nie znalazłem na stronie konkretnych informacji dotyczących stawek za wyświetlenia naszego materiału. Według FAQ- zarobki za wyświetlenia są zależne od liczby dodawanych materiałów, zainteresowania naszymi zdjęciami, oraz miejsca z którego pochodzi ruch. W zależności od tego dostajemy indywidualną stawkę za 1000 wyświetleń zdjęcia,flimu ,piosenki. -Zarabianie na blogach/stronach Jeżeli twoja strona czy blog generuje duży ruch możesz dodać wtyczkę w której będą wyświetlane twoje materiały. Wypłaty czyli to co wszystkie tygryski lubią najbardziej. Strona oferuje wypłaty na: -Paypal od 25$ -Skrill od 25$ -Payoneer od 25$ -konto bankowe od 250$ Strona wypłaca na zasadach net 30 Dla przykładu: Zarobiłeś w styczniu 100$ pieniądze będą do Ciebie wysłane na początku lutego. Jeżeli w ciągu miesiąca nie zarobisz minimalnej kwoty wymaganej do wypłaty, będziesz musiał się bardziej postarać w przyszłym. Masz jednak gwarancje,że to co zarobiłeś nie przepadnie. Instrukcja zakładania konta: 1.Rejestracja w serwisie a) Ref Będzie mi niezmiernie miło, przy okazji możesz liczyć na moją pomoc w przypadku napotkania trudności jak to mówią co dwie głowy to nie jedna ![]() b)Czysty Jesteś wolnym człowiekiem wybór należy do Ciebie ![]() 2.Potwierdzenie weryfikacja wysłanej na email 3.Aplikowanie do programu partnerskiego "Monetization" ![]() 4.Należy poczekać na weryfikacje wniosku może to potrwać parę godzin. Ponieważ wszystkie wnioski akceptowane są manualnie. 5.Zarabiaj Dowody wypłat: ![]() - Niestety nie mój RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - wojtpol - 13-06-2017 04:58 Masz może jeszcze dowody? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - bimbrownik - 13-06-2017 10:15 (13-06-2017 04:58)wojtpol napisał(a): Masz może jeszcze dowody?Mam, ale nie moje. RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - bimbrownik - 13-06-2017 14:24 (13-06-2017 04:58)wojtpol napisał(a): Masz może jeszcze dowody? Widzę, że założyłeś kilka kont. Nie wiem czy dla ostrożności nie lepiej by było gdyby różniły się trochę od siebie nazwami... ![]() Bynajmniej dziękuje, bo widzę że jeszcze nie zostały zweryfikowane ![]() RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - Wojtek574 - 14-06-2017 14:31 Wygląda ciekawie później zrobię konto z refa ![]() RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - Miczek - 14-06-2017 16:54 W ile czasu mozna dozbierac na wyplate? RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - Wojtek574 - 15-06-2017 23:16 czekam już drugi dzien na akceptacje do programu partnerskiego ;/ Zdjęcia wrzuciłem własne które robiłem i raczej są dobre Mam chyba nawet spoko pomysł aby mieć dużo odwiedzających ale narazie nie będe go pisał dopiero jak przetestuje to sie podziele ;P RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - bimbrownik - 17-06-2017 13:24 Właśnie widzę, że Cię zakceptowali ![]() RE: Fliiby (promowanie zdjęć,linków oraz innych materiałów cyfrowych)1$-5$ za osobę - ciastkO - 18-06-2017 13:59 Jakie macie stawki ? |