Skrill na bank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Skrill na bank (/Temat-Skrill-na-bank-148131) |
Skrill na bank - kaktuho - 08-06-2017 19:21 Witam, Wymienię koło koło 850 zł ze skrilla na rachunek bankowy CA lub najchętniej przelew ekspresowy. Propozycję proszę na PW RE: Skrill na bank - kaktuho - 09-06-2017 00:02 Proszę uważać na gg nr 52396028 dostałem info na komunikatorze: Janusz Będzisz Hej z tej strony adis663 zajrzyj do mojego tematu UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: [xxxxx] jesteś dalej zainteresowany wymianą ? 21:51 Ja hmmm napisz do mnie na forum prosze Nawet bym tego nie sprawdził, gdyby nie to że @[adis663] rozmawiał ze mną godzinę wcześniej. Adminów proszę o nie karanie za post pod postem. Zwyczajnie chcę ostrzec inne osoby aby inny nie zostali oszukani przez tą osobę z w/w numeru gg. Proszę jeszcze nie zamykać tematu ponieważ z innym uczestnikiem forum rozliczam się z tej transakcji a chciałbym po zakończeniu opinie napisać. Edit/ Literówka/ jak Admin może proszę o spisanie adresów IP użytkowników którzy tutaj zajrzeli. Może kiedyś uda się przez to postawić zarzuty oszustowi. RE: Skrill na bank - kaktuho - 09-06-2017 14:57 @[dw899] Dziękuje i polecam użytkownika wczoraj całość załatwiliśmy. Dzieki jeszcze raz. Temat do zamknięcia Skrill na bank - Hybrid1990 - 09-06-2017 15:17 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |