![]() |
Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy (/Temat-Zarabiajaca-strona-serwis-portal-internetowy-148071) |
Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - Leśniczy - 06-06-2017 21:19 1.Nazwa przedmiotu : Serwis internetowy 2.Opis przedmiotu : Strona rozrywkowa, można powiedzieć, że w niszy. Anglojęzyczna, target ogólnoświatowy. Dwa lata w sieci, prowadzona przeze mnie nieregularnie, raz dostaję zapału a potem coś mnie odrywa i tak cyklicznie. Strona zarabia (o ile się nią zajmuję i jakoś tam promuję w miarę pomysłów i możliwości), nie kokosy, ale jednak. Ostatnie dwa tygodnie to ponad 200zł z reklam. Trzy największe źródła ruchu w historii strony to: direct (bezpośrednie wejścia), reddit.com, Google (z wyszukiwarki) Kupujący dostanie oczywiście ode mnie małe know-how jak to ciągnąć i jak zdobywać trochę darmowego ruchu. Link do ogłoszenia na Allegro z bardziej rozbudowanym opisem ciach i nie ma 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Allegro RE: Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - Leśniczy - 13-06-2017 18:20 Odświeżam. Niższa cena Sprzed chwili: ![]() RE: Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - fusek - 15-06-2017 11:36 (13-06-2017 18:20)Leśniczy napisał(a): Odświeżam. Niższa cena to sa statystyki live? RE: Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - Leśniczy - 15-06-2017 11:56 Tak, to są staty jak dodam nowy content i roześlę linki w eter, przed chwilą znów nad nią siedziałem, w tej chwili jest tak: ![]() Zarabiająca strona/serwis/portal internetowy - Hybrid1990 - 18-06-2017 10:33 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |