Badanie Opinii - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Badanie Opinii (/Temat-Badanie-Opinii-148039) |
Badanie Opinii - chincyk - 05-06-2017 18:26 Witam, chciałbym Wam przedstawić ciekawy serwis z płatnymi ankietami a chodzi tu o Badanie Opinii. Zleciłem tam 1 wypłatę więc wypłacalny
Badanie-Opinii.pl to serwis należący do firmy badawczej Biostat Sp. Z o.o. Działają na rynku już od ponad 10 lat, świadcząc w tym czasie usługi m.in. z zakresu badań rynkowych, marketingowych oraz badań opinii społecznej. W związku ze sporym zapotrzebowaniem ze strony klientów, postanowili rozszerzyć dotychczasową ofertę o badania za pośrednictwem internetowego panelu płatnych ankiet.
Nasze opinie stanowią niezwykle cenną informację dla klientów serwisu Badania-Opinii, którzy za sprawą ich pozyskania mogą udoskonalać własne produkty. Uzyskiwane wyniki badań służą im również do wprowadzania innowacyjnych rozwiązań na rynek oraz kreowania wizerunku marki.
Po aktywacji Waszego konta (e-mail) i zalogowaniu w serwisie bierzemy się od razu za ankiety profilowe (1) oraz za wypełnianie danych w Profilu - nie trzeba podawać numeru telefonu.
Mają ciekawy program poleconych, dostajecie % z wypełnionych ankiet poprzez zaproszone osoby (podobny do opinie.pl) Dowód wypłaty zamieszczę wkrótce. ref: https://panel.badanie-opinii.pl/user/recommend/email/[email protected]/code/4842/ czysty: https://panel.badanie-opinii.pl/ RE: Badanie Opinii - xjointmanx - 06-06-2017 09:39 No to juz wam pisze ocb. Zapisalem się jako tajemniczy klient podalem numer tel. Babka mi zadzwonila i wytlumaczyla ocb takze masz sklepy sportowe itp idziesz przed wejsciem włączasz dyktafon i sprawdzasz jak ktoś cie obsłuzy pomoze itp bierzesz jakis produkt idziesz do przymierzalni i sprawdzasz stan przymierzalni no niby proste ale musisz kupic produkt za min 35 zł zabrac rachunek zrobic zdjecie jego wyslac do nich wraz z nagraną rozmowa i dostajesz 50zł za ta opinie + zwrot tego co kupiłeś i zwrot pieniedzy za dojazd w moim przypadku do tych miejscowosci gdzie mialbym jechac to bym zażądał ok 20zł. RE: Badanie Opinii - chincyk - 06-06-2017 18:37 W epanel tez jest taka opcja RE: Badanie Opinii - chincyk - 17-08-2017 09:35 Dowód wypłaty: RE: Badanie Opinii - mks22 - 17-08-2017 10:22 Dostałeś wypłatę w ciągu 7 dni, tak jak obiecują czy dłużej musiałeś czekać? RE: Badanie Opinii - chincyk - 17-08-2017 17:52 Tak wyrobili się w 7 dniach RE: Badanie Opinii - mks22 - 29-08-2017 11:30 Nie widziałem w momencie dodania postu Twojego tematy o portalu Badanie Opinii, wybacz... Jak u Ciebie ostatnio z ilością zaproszeń? U mnie od kilku dni codzienne coś się pojawia RE: Badanie Opinii - wrzochal11 - 29-08-2017 16:28 a ja przez półtora miesiąca 15 pkt zebrałem.. i gdzie tu sprawiedliwość RE: Badanie Opinii - mks22 - 29-08-2017 20:37 Bo ostatnio w sezonie wakacyjnym faktycznie był spory zastój z ankietami. Pewnie mało kto w tym czasie zebrał więcej punktów. RE: Badanie Opinii - chincyk - 29-08-2017 20:54 u mnie co jakiś czas wpada trochę pkt, nie narzekam na zaproszenia ale więcej ankiet mam już w tych serwisach w których jestem od kilku lat |