![]() |
Mobilizująca wizyta u dietetyka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mobilizująca wizyta u dietetyka (/Temat-Mobilizujaca-wizyta-u-dietetyka-148016) |
Mobilizująca wizyta u dietetyka - adelkahes - 05-06-2017 07:52 Czy wizyta u dietetyka zmobilizuje mnie do odchudzania i zastosowania diety? Chciałabym schudnąć tyle, że nie wiem jak się to tego zabrać? RE: Mobilizująca wizyta u dietetyka - patrolpxd - 05-06-2017 08:07 Nic Cię nie zmobilizuje jeśli ty się na to nie "zatniesz" w sensie dopóki nie powiesz: schudnę pomimo wszelakich przeszkód. Wizyta u dietetyka może pomóc podjąć Ci taką decyzję lecz dopóki sam nie będziesz miał motywacji to nikt Cię do tego nie przekona ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: Mobilizująca wizyta u dietetyka - Fricooo - 05-06-2017 08:13 Najlepiej samemu się zmotywować. Nikt nie powinien mieć większego wpływu niż ty sam. Jak cie może zmotywować taka wizyta? Pewnie w taki sposób że nie będziesz chciał aby wydawane pieniądze poszły w błoto. RE: Mobilizująca wizyta u dietetyka - Apps - 05-06-2017 08:33 Mam dwie znajome, które z w ten sposób podchodziły do rzeczy. Dietetyk, pójdzie spora kasa to szkoda będzie to zaprzepaścić.. Obie teraz wyglądają gorzej niż przed dietetykiem :-) Jeśli w Tobie nie ma chęci i siły to nikt jej nie włoży do Twojej głowy :-) Mobilizująca wizyta u dietetyka - Hybrid1990 - 07-06-2017 08:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |