![]() |
Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie (/Temat-Programy-partnerskie-ktore-placa-za-rejestracje-jednej-osoby-pytanie-147961) |
Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie - macierze - 02-06-2017 21:35 Witam, Mam do Was pytanie. Jakie zagraniczne i polskie programy partnerskie mają oferty, w których płacą za np. darmową rejestrację 1 osoby. Które wg. Was są najlepsze? Chodzi mi o oferty typu, że ktoś poda swojego e-maila to np. weźmie udział w jakimś konkursie, lub np. jakieś konkursy na kody rabatowe. Z tego co wiem na CrackRevenue są takie oferty ale większość jest związana z erotyką a szukam innych niż erotyczne. Z góry dzięki za pomoc ![]() Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie - mahuzz - 02-06-2017 21:39 Lead network zobacz, dodali ostatnio kilka ofert mail-submit. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie - Damian0820 - 02-06-2017 21:54 LN ma email submit i programy z grami, CrakRevenue ma ero + jakies gry tez widzialem, BongaCash to tez ero. Oprocz tego oczywiscie programy partnerskie placace tylko za rejestracje w grach i nic wiecej nie kojarze, jak ktos zna to moze podrzucic, tez z checia zerkne. ![]() RE: Programy partnerskie, które płacą za rejestrację jednej osoby - pytanie - AnnaKa - 03-06-2017 07:12 U nas w Lead.Network są oferty -Biedronka -Orlen -Allegro -Metin 2 -War Thunder -ElSword -Lineage 2 -Bonga Cams -Datezone -FlirtPL Gdzie są płatne rejestracje |