![]() |
Kupiłbym jeśli...- Ankieta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kupiłbym jeśli...- Ankieta (/Temat-Kupilbym-jesli-Ankieta-147957) |
Kupiłbym jeśli...- Ankieta - Mksiak - 02-06-2017 17:34 Dzień dobry wszystkim ![]() ![]() Będę bardzo wdzięczny za wszystkie, różnorodne odpowiedzi: Przykłady: ,,mnie by przekonały koszulki związane z grami PC" ,,ja wolę niską cenę max. 30 zł" ,,kupuję koszulki tylko z prostymi wzorami, najlepiej tylko logo marki" etc. RE: Kupiłbym jeśli...- Ankieta - MrocznyKILL - 02-06-2017 17:41 Wysoka jakość. Napisy odpadają nawet logo marki a kysz mi z tym ![]() RE: Kupiłbym jeśli...- Ankieta - selfie - 02-06-2017 17:44 Kupuję koszulki marki, którą lubię i jeśli nadruk na niej mi się podoba. W sumie to niczym więcej. RE: Kupiłbym jeśli...- Ankieta - Slight - 02-06-2017 18:06 Staram się kupować jak najtaniej, nie lubię przepłacać, no chyba.. że coś bardzo coś mi się spodoba, to niestety muszę kupić. ;] Na marki patrzę tylko w przypadku obuwia. RE: Kupiłbym jeśli...- Ankieta - szykiryki - 02-06-2017 18:47 Musi być ładna, poza tym większośc składu jeśli chodzi o t-shirty, koszulki to musi być bawełna, jeśli jest to poliester i za dychę nie kupię ![]() Na cenę raczej nie patrze, ale więcej niż stówę za t-shirt, koszulkę nie zapłacę, to tylko ciuch. Marki? O czym mówić? Reserved czy Zara to żadna marka, a typowa sieciówa, t-shirt chociażby od polskiego projektanta kosztuje co najmniej kilka stówek, ale to raczej opcja dla hipsteriady, chyba że mówimy o jakiś markach dla skaterów itp (na tym się nie znam ![]() ![]() ![]() Dla mnie liczy się przede wszystkim skład (koszulka ma być 'niepotliwa', przyjemna dla ciała), w drugiej kolejności nadruk itd. RE: Kupiłbym jeśli...- Ankieta - Zawik - 02-06-2017 20:05 Przede wszystkim koszulka musi być zrobiona z dobrego materiału. Musi być elastyczna oraz przewiewna. Bez tego ani rusz ![]() Za bluzę, koszulkę dałbym max 100 zł (no chyba, że byłaby to koszulka FC Barcelony ![]() Marki dla mnie nie mają znaczenia w przypadku odzieży. Jeśli jest podany skład z czego jest zrobiona to nie ma się czego obawiać ![]() Wyglądać też jakoś musi. Czasami nawet wygląd jest ważniejszy niż wygoda. |