![]() |
Opinie na temat MyLead - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: Opinie na temat MyLead (/Temat-Opinie-na-temat-MyLead-147955) |
Opinie na temat MyLead - fejQ - 02-06-2017 17:09 Witam. Jakieś 2 lata temu założyłem konto na mylead jednak nie korzystałem z niego skupiając się na innych serwisach które wydawały mi się atrakcyjniejsze. Obecnie każdy serwis ma jakieś wady w związku z czym chce wejsc w mylead i tu moje pytania do Was. Do użytkowników a nie supportu ![]() 1.czy mylead to jedyny serwis a którym działacie czy jednak pracujecie na różnych serwisach. Jeśli na różnych to jak w waszej opinii wypada ML na ich tle 2.czy doświadczacie rażących cięć jak to bywa choćby na eforsie (wnioskując z wpisów na forum) 3. Czy multiweryfikacja się sprawdza i wpadają podwójne leady oraz jak wypadają odnowienia? RE: Opinie na temat MyLead - mateusz2045 - 05-06-2017 13:08 A więc może ja Ci odpowiem. Śmiało mogę polecić Ci również MyLead. Odpowiadając na Twoje pytania: 1. Mam dwa główne serwisy w których działam i Mylead to jeden z nich, wypada bardzo dobrze w porównaniu z innymi ![]() 2. Cięć nie doświadczam, konwersja na stabilnym poziomie, nie ma tu jakichś ,,dziwnych awarii" 3.Nie działam na odnowieniach ale multiweryfikacja się spisuje i ładnie wpada ![]() Także sam się musisz przekonać, ale naprawdę nie ma na co narzekać ![]() ![]() RE: Opinie na temat MyLead - fejQ - 05-06-2017 13:15 Dzięki ![]() RE: Opinie na temat MyLead - albercig - 05-06-2017 14:48 (02-06-2017 17:09)fejQ napisał(a): 1.czy mylead to jedyny serwis a którym działacie czy jednak pracujecie na różnych serwisach. Jeśli na różnych to jak w waszej opinii wypada ML na ich tle Elo, na MyLead działam już długo, dokładnie od 2016-04-27. Tak, ML to jedyny serwis, wcześniej pracowałem chwilę na Firesub ( ale moim zdaniem nie jest wart uwagi ten serwis ![]() Nie doświadczyłem żadnych cięć, więc na 95% nie tną. Zdecydowanie! Multiweryfikacja to genialne rozwiązanie, ponieważ jak ktoś wysłał jednego SMS, to na 70% wyśle i 2. Sam korzystam i polecam. Odnowienia wpadają prawidłowo ( przy mojej stawce w poniedziałek i piątek o 9:00 do 9:30 max. Polecam jeszcze u nich IVR, też dobrze konwertuje. A jeszcze taka ciekawostka, na święta i różne okazje wysyłają paczki ze słodyczami ( oczywiście dla tych, którzy zarabiają ) oraz organizują konkursy, w których nagrody są na prawdę duże! Sam wygrałem x-boxa one s w jednym takim konkursie. ( dodam zdjęcie niżej ) ![]() Podsumowując nie zmieniłbym serwisu ![]() RE: Opinie na temat MyLead - painstream - 05-06-2017 15:08 (02-06-2017 17:09)fejQ napisał(a): Witam. Jakieś 2 lata temu założyłem konto na mylead jednak nie korzystałem z niego skupiając się na innych serwisach które wydawały mi się atrakcyjniejsze. 1. Jestem użytkownikiem mylead długo, pracuję w innym serwisie też jednak w porównaniu do mylead nie ma podbicia według mnie. Support świetny, szybko odpowiada, z wypłatami nie ma problemów, programów baardzo dużo więc każdy znajdzie coś dla siebie + wiele udoskonaleń jak video lockery i podobne. 2. Nie doświadczyłem żadnych. 3. Z multiweryfikacji nie korzystam, jednak ciągle działam na MT, odnowienia w poniedziałki/wtorki/piątki to coś cudownego, wpada czasami po 100 złotych o 9 rano. Tak więc, polecam ![]() RE: Opinie na temat MyLead - Funnybunny - 05-06-2017 19:52 Jest w porządku ![]() |