Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zlece przetłumaczyć 20 stron - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Zlece przetłumaczyć 20 stron (/Temat-Zlece-przetlumaczyc-20-stron-147942)

Zlece przetłumaczyć 20 stron - aaaaaaaaaa1 - 02-06-2017 12:59

Witam potrzebuje przetłumaczyć 20 stron po angielsku na polski.
trzeba przetłumaczyć ja tak aby na polskie miało to ręce i nogi.
Pewnie z tłumaczem dało by to radę zrobić,lecz plik w pdf.

Zaproponuj swoją cenę.Oferuje :
PaySafecCard
Bank
Skrill
PayPal
SMS
Doładowanie telefoniczne

Tylko poważne oferty nie marnujmy wzajemnie swojego czasu. Jeżeli chcesz się podjąć piszesz w temacie datę na kiedy dostanę to przetłumaczone z ceną i metodą płatności.

RE: Zlece przetłumaczyć 20 stron - radmatuszewski - 02-06-2017 13:05

To jest jakiś tekst fachowy ze zwrotami pod określony fach? Czy zwyczajny tekst?

RE: Zlece przetłumaczyć 20 stron - patrolpxd - 02-06-2017 13:05

Napisałem Pw

RE: Zlece przetłumaczyć 20 stron - aaaaaaaaaa1 - 02-06-2017 13:14

(02-06-2017 13:05)radmatuszewski napisał(a):  To jest jakiś tekst fachowy ze zwrotami pod określony fach? Czy zwyczajny tekst?

Pomyłka ma max 10 str ze zd. Poradnik do pewnej str

RE: Zlece przetłumaczyć 20 stron - Leśniczy - 03-06-2017 11:25

Jeśli chcesz poważną ofertę, to mogę polecić jedną osobę (tłumaczka po filologii angielskiej), 20zł za stronę tekstu. Tłumaczenie masz wtedy profesjonalne. Gdyby Cię interesowało odezwij się na PW.

RE: Zlece przetłumaczyć 20 stron - aaaaaaaaaa1 - 03-06-2017 11:35

(03-06-2017 11:25)Leśniczy napisał(a):  Jeśli chcesz poważną ofertę, to mogę polecić jedną osobę (tłumaczka po filologii angielskiej), 20zł za stronę tekstu. Tłumaczenie masz wtedy profesjonalne. Gdyby Cię interesowało odezwij się na PW.

Już nie aktualne do zamknięcia wykonał mi to patrolpxd

Zlece przetłumaczyć 20 stron - Hybrid1990 - 03-06-2017 11:45

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.