Panel pod SUB-SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Panel pod SUB-SMS (/Temat-Panel-pod-SUB-SMS-147928) |
Panel pod SUB-SMS - anonimowo - 01-06-2017 22:03 Witam, Jak widzicie stworzenie panelu zarządzania subami który będzie można podpiąć pod agregator płatności np. HotPay. Będziemy mieć wtedy możliwość zarządzania swoimi leadami beż żadnych pośredników tj: FireSub, eforsa, Fastlead itd. Jestem w stanie napisać taki panel i poświęcić trochę czasu na najważniejsze funkcje czyli: - Tworzenie okienek płatności w postaci wstawienia na stronę w iframe - Multi-weryfikacja - Statystyki Ogólnie nie wiem jak to wygląda u agregatorów - ale tutaj można się dopytać. Z tego co wiem to w HotPay można tworzyć usługi MT i MO oraz IVR, trzeba jednak chyba wykupić tam dostęp. Czas na aktywacje usługi do 2 tyg. Jeśli ktoś jest chętny z chęcią napisze taki panel i go udostępnię w niskiej cenie. Max dla 20/30 osób. Piszcie na priv jeśli ktoś jest chetny. Panel pod SUB-SMS - yazir - 01-06-2017 22:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |