grosz do grosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: grosz do grosza (/Temat-grosz-do-grosza-147924) |
grosz do grosza - Simonsays - 01-06-2017 21:10 Witam W skrócie o mnie
Po co to robię
Jak chcę to osiągnąć
Na początku będzie pewnie nudnawo bo muszę się rozkręcić ale czas to pieniądz..znaczy pokaże Sugestie, porady pytania są mile widziane. mypay 5,28 ( od kilku dni zbierane) Pozdrawiam P.S Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o ten rodzaj zarabiania w necie, także dla niektórych z Was będzie to istny ubaw ale niech i tak będzie RE: grosz do grosza - dawids7627 - 01-06-2017 21:13 Wingardium Leviosa RE: grosz do grosza - MrocznyKILL - 01-06-2017 21:49 Kolejna dziś osoba zaczynająca przygodę z forum od dziennika pracy. Powodzenia i wysokich zarobków życzę RE: grosz do grosza - Mariuszeek - 01-06-2017 22:38 Powodzenia grosz do grosza - Simonsays - 02-06-2017 21:27 Na wstępie podziękowania dla dawids7627, MrocznyKILL, Mariuszeek za to, że chciało im się zareagować Dzisiejsze działania na mypay podobne do wczorajszych poczynań z tym ,że zaliczanie akcji....cieniutko oj cieniutko. Patrząc na forum to dzisiaj wszystkim szło średnio nie licząc "profesorów mypay'a" Z nieoczekiwanych zdarzeń to, że po 5 min chyba musiałem zapomnieć hasła na maila bo dzisiaj hasło nie działało, a miałem je zapisane zaraz jak je wymyśliłem. Szczegół Jutro weekend i paradoksalnie mniej czasu na klikanie. W tygodniu to jak w jakimś korku stoję lub na "3 razy czerwone" to sobie dla relaksu poklikam. Czas wtedy mija jakoś szybciej i bez stresu. Taka fajowa jazda W pracy do kawki mypay jak najbardziej pasuje Na dzień dzisiejszy i na tę chwilę 6,64 RE: grosz do grosza - dawids7627 - 02-06-2017 21:43 Ja dzisiaj sobie odpuściłem mypay bo coś mi nie szło może jutro będzie lepiej grosz do grosza - Simonsays - 04-06-2017 23:05 Tak jak myślałem w weekend miałem mniej czasu na klikanie ale troszeczkę więcej zarobiłem.
W sobotę byłem w centrum handlowym, a tam jak mi nie zapachnie ip... Szkoda, że nie wszystkie akcje mogły się wgrać. Dzisiaj byłem zajęty błogim wypoczywaniem do momentu burzy, która tylko czekała kiedy walne się na hamak....Dzisiaj akcji było mało ale nie przejmowałem się tym bo jak wiecie było co robić Mam pewne spostrzeżenie odnośnie mypay i przeglądając fora i dyskusje pewne rzeczy się potwierdzają Patrząc jak ludzie tutaj trzepią kasę to moje zarabianie to przysłowiowy żal ale jestem tu po to jak pisałem na początku aby się czegoś nowego nauczyć i każde dorzucenie do górki mnie cieszy. Stan na chwilę obecną 9,94 Pozdrawiam RE: grosz do grosza - ojtam - 05-06-2017 01:49 Powodzenia ja zaczynam przygodę z tym serwisem na razie wpadają groszówki RE: grosz do grosza - Simonsays - 05-06-2017 22:44 Witam Mały sukces, efektywność wzrosła Dzisiaj wyjątkowo mało czasu miałem żeby poklikać ale mimo wszystko jestem zadowolony. Najdziwniejsze jest to, że na jednym ip mam mnóstwo zadań, a innym dwa i nie wiem czym to jest spowodowane. PYTANIE DO FORUMOWICZÓW Czyścicie ciastka po każdym zadaniu czy po serii zadań gdy chcecie zmienić ip?? Z góry dzięki za odpowiedź Dzisiaj może nie za dużo zarobiłem ale wcześniej robiłem to w 2 dni, a dzisiaj poświęciłem może 20 min. w puli 12,59 ale przed dwunastą pewnie coś wpadnie jeszcze Pozdrawiam RE: grosz do grosza - Fricooo - 05-06-2017 23:03 Czyszczenie ciasteczek oczywiście przed zmianą IP. Nie ma sensu czyścić po każdym zadaniu. Życzę powodzenia |