![]() |
[Nieaktualne]REFBACK 80% Makingdollars.in - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]REFBACK 80% Makingdollars.in (/Temat-Nieaktualne-REFBACK-80-Makingdollars-in-14790) |
[Nieaktualne]REFBACK 80% Makingdollars.in - olaaaxpp - 09-10-2010 19:32 Witam. Tak jak w temacie, oferuję refback 80% dla osób klikających jako mój polecony w buxie. Myślę, że to świetna oferta ![]() Stawki: 0.01$ za klik 0.005$ za klik poleconego Dziennie 4+ reklam dla konta standard. Wypłata od 2$. Zainteresowanych proszę o rejestrację poprzez ten banner. Po rejestracji proszę podać nick i adres pp na pw bądź tutaj. Jeszcze nie otrzymałam wypłaty, chcę sprawdzić tego buxa. Refback wypłacam zawsze po otrzymanej wypłacie z buxa. Dla klikających codziennie przewiduję jakiś bonus przy wypłacie refbacku ![]() Zapraszam i pozdrawiam. [Nieaktualne]REFBACK 80% Makingdollars.in - Killer - 29-07-2012 08:41 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |