betathome - dla polaków? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: betathome - dla polaków? (/Temat-betathome-dla-polakow-147896) |
betathome - dla polaków? - JaśnieD - 31-05-2017 19:35 Witam, mam pytanie - czy na bet-at-home można grać normalnie bez jakichkolwiek konsekwencji? Rozmawiałem z supporterem i oni działają na licencje malty - polacy mogą grać tam. A nie zostanę ukarany? RE: betathome - dla polaków? - michaciesli - 31-05-2017 20:24 Jeśli Cię dojdą to możesz beknac. Gra na bah w polsce jest niezgodna z prawem. Nie wplacaj bezpośrednio środków z konta, ani nie wyplacaj na konto bankowe, bo już byli tacy którzy dostali karę wysokości 10x wpłaty. Legalny tylko sts i temupodobne gowno gdzie zabierają 12% RE: betathome - dla polaków? - JaśnieD - 31-05-2017 20:40 (31-05-2017 20:24)michaciesli napisał(a): Jeśli Cię dojdą to możesz beknac. Gra na bah w polsce jest niezgodna z prawem. Nie wplacaj bezpośrednio środków z konta, ani nie wyplacaj na konto bankowe, bo już byli tacy którzy dostali karę wysokości 10x wpłaty. Legalny tylko sts i temupodobne gowno gdzie zabierają 12%To czemu mnie supporter okłamał? Napisał, że Polacy mogą grać bez żadnych konsekwencji z ich strony. A gdybym wpłacił ze Skrill'a - to mogę dostać karę od US? RE: betathome - dla polaków? - rachman - 01-06-2017 19:24 Cytat:Zgodnie z art. 107 § 2 Kodeksu karnego skarbowego (K.k.s.) – kto na terytorium RP uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym, podlega karze grzywny do 120 stawek dziennych. Czyn ten stanowi przestępstwo skarbowe.źródło: http://legalnybukmacher.com/co-grozi-za-gre-w-nielegalnych-zakladach-bukmacherskich/ Nie wiem czy aktualne bo były jakieś zmiany w karach ostatnio ale grać Polacy mogą ale nie przebywając na terenie naszego kraju. Ty nie kombinuj skrilami i innymi pierdołami bo to bez różnicy - chodzi o to gdzie przebywasz obstawiając. RE: betathome - dla polaków? - spaltooln - 02-06-2017 11:28 (31-05-2017 20:40)JaśnieD napisał(a):(31-05-2017 20:24)michaciesli napisał(a): Jeśli Cię dojdą to możesz beknac. Gra na bah w polsce jest niezgodna z prawem. Nie wplacaj bezpośrednio środków z konta, ani nie wyplacaj na konto bankowe, bo już byli tacy którzy dostali karę wysokości 10x wpłaty. Legalny tylko sts i temupodobne gowno gdzie zabierają 12%To czemu mnie supporter okłamał? Napisał, że Polacy mogą grać bez żadnych konsekwencji z ich strony. A gdybym wpłacił ze Skrill'a - to mogę dostać karę od US? Napisali Ci dobrze i zarazem cwanie. Z ich strony nie będzie żadnych konsekwencji, bo niby czemu miałyby być. Ze strony polskich służb jednak konsekwencje będą jeśli do ciebie dojdą. RE: betathome - dla polaków? - rachman - 02-06-2017 11:45 Wierzyć komuś kto chce na nas zarobić jest dość naiwne tak na marginesie. Zwykła firma nie ma bo nie musi mieć wiedzy o działaniach służb podatkowych czy innego typu w danym kraju więc radziłbym pytać na drugi raz na KIP w kwestiach podatkowych itp. a radców prawnych w sprawach wykroczeń/przestępstw itp. a nie konsultantów... betathome - dla polaków? - Artinesse - 27-02-2018 11:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |