![]() |
Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. (/Temat-Wybuchy-akcja-poscigi-czyli-klikanie-w-komputer-zeby-zarobic-147877) |
Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - Jayetsu - 31-05-2017 00:49 Clickbait w 2017r - Podobno miał już nie działać a jednak to czytasz ![]() Na wstępie...
Dzień dobry, dobry wieczór, cześć, obojętnie o której porze dnia czy nocy to czytasz Witam Ciebie czytelniku. Tematem zarabianie interesuje się szmat czasu, konto na ZC mam od 2013 R. Pamiętam stare afery o Gateway w AC, Diqtiona, Ogóra i pierwsze żebry o podanie niszy w galerii Killera. Rychło w czas, nieprawdaż?Przez ten czas przebijałem się przez tysiące afer, wątków, postów oraz śmiesznych historii próbując sobie napełnić kieszeni zielonymi. Z lepszym... i czasami gorszymi wynikami dotarłem do roku 2015r, gdzie odezwało się zdrówko. Cóz okres 2015-2017r polegam na systematycznym przepinaniu kroplówek wraz z połykaniem tabletek. Temat zarabiania spadł na drugi plan. Aż do dzisiejszych słów: "Wybuchy, akcja, pośc... Troszkę cyferek
![]() Firecash + FS - 400zł Roaringcash aka Inniver - 2000 + Wygrane w pamiętnym restocku AC, czy Monopoly od FireCashów, które służy mi po dzień dzisiejszy ![]() Cel
Aby się nie zniechęcić postanowiłem obrać na muszkę cel z czterema zerami a mianowicie: 99999 zł. No cóż, zawsze się trochę oszukuje.Metody Zarobku
Przechodzimy do meritum, a więc pierwszym pomysłem ![]() 1.PPA
Ach, branża której zwiastowano rychły upadek od dnia jej powstania trzyma się po dzień dzisiejszy. Domyślam się że branża wygląda inaczej niż w 2013r kiedy to wystarczyło zrobić bloga na blogspocie a wszystko wybijało się samo ![]() ![]() 2.AdSense
Mikroniszówki, najprawdopodobniej. Mam kilka pomysłów spisanych od pewnego czasu, w Keyword plannerze wyglądają spoko, jednak póki co leżą gdzieś tam.. w kącie okrągłego domu. 3. Clickbank?
Pomysł najbardziej oddalony, do którego napewno będę chciał wrócić. Kuszą mnie wysokie prowizję ze sprzedaży, WH, jednak do tego potrzeba mieć spore pole manewru w SEO. Co mam na dzień dzisiejszy?
-Proxy 10 szt - Prywatne-Dostęp do VPS'a ( czysta budżetowa opcja, 2GB Ramu, loc Francja, całkiem znośny) -Dostęp do sporej części Seowskich narzędzi (GSA, Senuke, etc, etc) -Dostęp do Ahrefsa (szukam do MajesticSeo, ale póki co biednie) -3 Strony, biorąc pod uwagę wiek domeny można coś z nimi podziałac, o dziwo jedna z nich zarabia ok. 5-10$ miesięcznie. KW. Strona 1 - 6k wyszukiwań, międzynarodowe Strona 2 - 4k wyszukiwań, j.w Strona 3 - 8k wyszukiwań, j.w Z intra tyle, podwijam rękawy, spinam mięsień kegla i.. Dzień 1 -Stare domena była potraktowana blastem, linki na ahrefsie były dosyć słabej jakości, wywaliłem 7k z 8k linków przy pomocy DisAllowTool- Co to? Odsyłam do google ![]() -Zakładałem profile .gov .edu, znalazłem ok,15 stron gdzie zostawiłem linki. Dot (Strony nr 1 i nr 2) -Puściłem GSA z listami od znajomego. Strona nr 1 posiada z kilkadziesiąt webów do których rozpoczynam małe linkowanie. Strona nr 3, chciałbym spróbować ją spalić, będe dodawał do niej 1-1,5k linków dziennie. Zobaczymy czy jej wiek daje żywotność, taki mały test ode mnie ![]() Troszkę mnie ogranicza brak Scrapeboxa, poszukam być może przed snem jakieś wersji (dzięki @Vasaki za poradnik o google!) tymczasowo scrakowanej, co jak co, warto go nabyć oryginalnego dla samych Addonów ![]() Cóż, pora dodać tylko licznik do posta: 0/99999zł Oraz jedną z piosenek która stręczyła mnie przy pisaniu posta: Cóż, niech rozpocznie się gra.Zapraszam do komentowania, być może do powspominania poniżej, "jak za moich czasów" się zarabiało. Do... Niedługo ![]() RE: Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - MrocznyKILL - 31-05-2017 01:29 Zdrówko najważniejsze dobrze że udało Ci się wykaraskać. Powodzonka i wysokich zarobków życzę. RE: Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - Rak - 31-05-2017 08:27 Obserwuję ![]() ![]() RE: Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - Jayetsu - 01-06-2017 00:42 Dzień 2 -Zamówiłem 2x po 4000 pakiety socialnych sygnałów na stronę. -Powrzucałem nowa listy do GSA, naprawiłem małą usterkę z VPS'em która mi crashowała postowanie. -Szukałem Scrapeboxa który by chociaż robił listy z google ale crackowane wersje są sprzed epoki lockerz ![]() Spróbuje coś jeszcze przed snem podlinkować, dozbieram do swojej listy gov. edu kilkanaście pozycji. W Planach mam porządne zaprzyjaźnienie się z SENuke/ Magic Submitterem/RankeremX (FCS mnie odrzuca). Za wykres moich pozycji w google niech posłuży taka emotka ukazująca też pewne pozycje. ![]() 0/99999zł
RE: Wybuchy, akcja, pościgi - czyli klikanie w komputer żeby zarobić. - Jayetsu - 02-06-2017 01:45 Dzień 3
Panie i panowie do czego służą ręce? Do ręcznego linkowania ![]() -Gsa rozwiązane, poszły linki +- 10k -Lista z linkami .gov .edu się powiększa. Polecam znaleźć lista footprintów które wrzucił Klin - jest na forum. -Profile, profile, mnóstwo ręcznych profili które na podstawie ahrefsa są pokazane jako całkiem legitne. Plany: -Szukam maili do GSA, póki co korzystam z poczty nocatchup, lecz nie z własnej domeny. Chciałby przejść na mail.ru, jednak jedyny kreator jest za 47$. ![]() -Ech, Scrapebox, szukam Ciebie nadal ![]() -Lista blogów web.2.0 , z 20 pozycji już mam, chciałbym dobić do 50 -Powiększenie listy profili. -Dodawanie manualne profili do Senuke i ogarnięcie tego programu. Żeby nie było, że zapuszczam pejsy i nie dziele się czym znajduje: Lista top 1mln stron Na cóż się to może przydać? Google chrome - F3 - wpisanie frazy blog, etc, etc może dać dostęp do nowych miejscówek, ewentualnie do porównania z konkurencją przy pomocy takich programów jak ahrefs, kreatywności, bądź nieskończona ![]() 0/99999zł
|