Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie dostaje powiadomień - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Nie dostaje powiadomień (/Temat-Nie-dostaje-powiadomien-147849)

Strony: 1 2

Nie dostaje powiadomień - Mariuszeek - 30-05-2017 08:50

Witam, tak jak w nazwie tematu nie dostaję powiadomień, gdy ktoś napiszę do mnie na priv. To ja coś wyłączyłem, czy całe forum się popsuło? Tongue Pozdrawiam

RE: Nie dostaje powiadomień - radek0389 - 30-05-2017 09:10

Chodzi ci o wyskakujące info w oknie przeglądarki? Jeśli tak, to też mi to nie działaSmile. Dostaje tylko powiadomienie z tapatalk.

RE: Nie dostaje powiadomień - Mariuszeek - 30-05-2017 09:14

Nie mam taptalka, chodzi mi o taki szary paseczek, że nowa wiadomość. Chyba nie działa wszystkim Tongue

RE: Nie dostaje powiadomień - radek0389 - 30-05-2017 09:17

No to ten szary paseczek też mi nie działa i pewnie reszcie też nie.
Może @[Admin] wie coś więcej dlaczego nie działaTongue?

RE: Nie dostaje powiadomień - Mariuszeek - 30-05-2017 19:56

Już działa, ale teraz znowu jak się loguje na kompie to mi się wyświetla mobilna wersja strony Tongue

RE: Nie dostaje powiadomień - rachman - 30-05-2017 19:59

Wyślij mi pw to dam znać czy u mnie działa Wink Chodzi o ten "dymek" pojawiający się "ponad" stroną z info o nowej wiadomości?

Dymek normalnie wyskakuje - działa u mnie. Wersja na komputerze.

RE: Nie dostaje powiadomień - Mariuszeek - 30-05-2017 20:03

A forum na komputerze jak się logujesz? Normalna wersja, czy mobilna?

RE: Nie dostaje powiadomień - rachman - 30-05-2017 20:04

Tak na komputerze. Czarny skin forum.

edit: może czyszczenie cookies wystarczy. Info o nowej wiadomości chyba nie przychodzi do czasu odebrania poprzedniej. Może to o to też chodzić? Wydaje mi się że informuje o 1 przychodzącej a nie każdej ale nie mam pewności.

RE: Nie dostaje powiadomień - Mariuszeek - 30-05-2017 20:18

Wiadomości działają Smile czyściłem cookies, wszystko. Mam taki problem, że jak wchodzę na forum na komputerze i się zaloguję to wyświetla mi sie mobilna wersja forum. Może się samo naprawi, zobaczymy Big Grin

RE: Nie dostaje powiadomień - rachman - 30-05-2017 20:19

Kliknij wersję na komputer:
http://zarabiam.com/index.php?action=quickthemeoc&style=10