Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? (/Temat-Jaki-serwis-SUB-SMS-z-najlepszymi-stawkami-pod-PL-147786)

Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - zbuntowany1916 - 28-05-2017 11:46

Jak w temacie. Najlepsze stawki dla PL i możliwość podpisania umowy o dzieło. Jaki serwis polecacie? Smile

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - fejQ - 29-05-2017 06:21

Jeśli chodzi o suby to wysokie stawki (+multiweryfikacja) to eForsa. Jednak patrząc na forum nie może się pochwalić obecnie zadowoleniem partnerow. Co do umowy to taka możliwość daje ci m.in fastlead oraz leadnow

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - Wojo-MyLead - 29-05-2017 09:50

Zapraszam Ciebie do przetestowania sieci MyLead

*Oferujemy kilka modeli płatności. Stawki za SMS premium dochodzą u nas do 12,50 PLN. W przypadku subskrypcji SMS, już na start oferujemy stawkę 10 PLN za rejestracje.

* Oferujemy możliwość współpracy w oparciu o umowę o dzieło

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - Miedziany - 29-05-2017 11:32

Ja tam polecam tylko FireSub Big Grin

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - zbuntowany1916 - 29-05-2017 11:50

(29-05-2017 11:32)Miedziany napisał(a):  Ja tam polecam tylko FireSub Big Grin

Jakie stawki Smile

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - Hoolig4n - 29-05-2017 11:51

A ja podzielam zdanie Miedzianego, firesub only!

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - WhiteNigga - 29-05-2017 13:45

Firesub najlepszy

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - mateusz2045 - 29-05-2017 14:03

To są jakieś inne serwisy oprócz Firesub? Smile

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - Zawik - 29-05-2017 14:13

Ja od siebie polecam LeadNow Wink

RE: Jaki serwis SUB SMS z najlepszymi stawkami pod PL? - LeadNow - 29-05-2017 15:07

@up
Dziękujemy za reklamę Wink

A co do autora tematu, to u nas nie musisz się martwić o swoje zarobione pieniądze, wypłaty również momentalnie wychodzą.
Umowa o dzieło to już standard, który ma się rozumieć też u nas znajdziesz Smile

Tak więc, zapraszamy Wink