Inwestycja w kraniki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Inwestycja w kraniki (/Temat-Inwestycja-w-kraniki-147781) |
Inwestycja w kraniki - polak2k15 - 28-05-2017 08:16 Temat zakładam tylko po to, aby zaspokoić moją ciekawość, a być może ktoś też na tym skorzysta. Trochę późno, ale przed chwilą dowiedziałem się, że faucetbox upadł i narodziło mi się w głowie pewne pytanie. Czy jest jakaś alternatywa dla tej platformy? Kolejne-bardziej interesujące pytanie-jak zarabiać na własnych kranikach? Czy to jest jeszcze opłacalne, jak założyć i wypromować własny kranik itd. Jeżeli ktoś na tym zarabia to byłbym wdzięczny za udzielenie kilku wskazówek RE: Inwestycja w kraniki - lamar6 - 28-05-2017 08:59 faucethub.io - taki duchowy następcą faucethub. RE: Inwestycja w kraniki - brombor - 28-05-2017 11:38 epay ma problem z płatnościami, od tygodnia czekam na wypłatę. Faucethub na chwilę obecną również ma problem, ale admin sam napisał, że jakiś bład techniczny mają i prosił, aby nie pisać do supportu. Czy opłaca się posiadać kraniki? Moim zdaniem nie. Zbyt wysoka cena za BTC, wysokie opłaty za transfery, trudna współpraca z xapo/epay/faucethub. Ale coś na kształt virtualpub, gdzie mamy połączenie reklam+skracaczy w formie gry moim zdaniem ma rację bytu. Tylko napisanie skryptu na coś takiego to już nie jest byle co. RE: Inwestycja w kraniki - kubagrzybowski - 28-05-2017 15:14 Cytat:trudna współpraca z xapo/epay/faucethub. możesz napisać na czym polega trudność w przypadku xapo? |