Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
7k backlinków w 3 dni? skąd? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: 7k backlinków w 3 dni? skąd? (/Temat-7k-backlinkow-w-3-dni-skad-147757)

7k backlinków w 3 dni? skąd? - krzysiek349 - 26-05-2017 21:18

Witam

Na stronie ahrefs od 3 dni przybywa dziennie 1-3k backlinków dla jednej z mojej strony. I to kilkadziesiąt bardzo dobrej jakości (w życiu bym takiego linka nie zdobył w niektórych przypadkach, a na pewno nie za mniej jak za 50$). Ktoś mi robi spam, lub czy jest możliwe aby linki zaczęły się indeksować dopiero po 6-7 miesiącach? (bo wtedy ostro zdobywałem linki, i kupowałem dużo - w tym mocne backlinki)

RE: 7k backlinków w 3 dni? skąd? - sprzetok - 26-05-2017 22:00

a co na to google analitycs sa wejscia, pytam bo sam mialem an jednej z domen odwrotną sytuację, nagle ucieło mi kilka K linkow Smile

RE: 7k backlinków w 3 dni? skąd? - WojciechMatula - 29-05-2017 18:47

Jakiego rodzaju to są linki? 7k z jakiej ilości domen?