[ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych (/Temat-ZLECE-reklame-mojego-serwisu-na-forach-i-portalach-tematycznych-147706) |
[ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych - sheko12 - 25-05-2017 11:46 Zlecę zakładanie kont na forach i portalach ogólnotematycznych, w tym umieszczanie wątku w celu zareklamowania mojego serwisu. Dodam, iż umieszczany wątek reklamowy tylko w miejscach legalnie do tego przeznaczonych, nie chciałbym, aby był robiony spam, w tym publikacja treści niezgodna z regulaminem innych stron WWW. 1. Zadanie jest bardzo proste, odszukujesz w miarę aktywne forum dyskusyjne/portal ogłoszeniowy, rejestrujesz konto, publikujesz moją treść Początkowo minimum 10 stron. 2. Cena do uzgodnienia 3. Forma zapłaty bez znaczenia, PayPal/przelew bankowy 3. Istnieje możliwość dalszej współpracy po wykonaniu zadania 4. Kontakt: 38069076 / priv RE: [ZLECE] zakładanie kont na forach tematycznych + reklama wątku - bobpixel - 25-05-2017 11:48 Napisz moze cos na priv. RE: [ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych - ojtam - 28-05-2017 10:16 Witam. Mam do zaoferowania dla Państwa swoje usługi w zakresie: - pisania opinii, - pisanie komentarzy / opinii na FB, - pisanie postów, - przepisywanie różnego rodzaju treści, - reklamowanie produktu, firmy w mediach społecznościowych, - wiele innych usług. Stawka do uzgodnienia RE: [ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych - KontrolC - 28-05-2017 18:47 Pw pisz [ZLECE] reklamę mojego serwisu na forach i portalach tematycznych - Majka - 01-06-2017 10:53 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |