Strona internetowa pod zarobek Pay per install - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Strona internetowa pod zarobek Pay per install (/Temat-Strona-internetowa-pod-zarobek%C2%A0Pay-per-install%C2%A0-147688) |
Strona internetowa pod zarobek Pay per install - krzysiek349 - 24-05-2017 13:13 1. Nazwa przedmiotu: Strona internetowa pod zarobek Pay per install 2. Opis przedmiotu: Sprzedam stronę pod PPI, strona powstała kilka miesięcy temu, obecny ruch waha się od 200-500 dziennie uv, jest to strona z programami-download, monetyzacja PPI, blackhat, strona celowana do konkretnego typu użytkowników. Posty dobrze pisane, z unikalną treść, szablonowo więc łatwo napisać kolejne zgodne z SEO. Posty wrzuciłem tylko w pierwszym miesiącu jak tworzyłem stronę, potem brakło mi czasu na aktualizowanie i pisanie nowych. Nie jest powodem brak tematów, lecz czasu, ponieważ jest to tak rozległy temat, że nie da się go wyczerpać. Można pisać codziennie po dwa posty, i myślę, że ruch skoczy 3-krotnie i z tym zarobki. Zarobki: Podpięty jeden program paypermac oraz popads. Paypermac około 15-25$ miesięcznie, popads około 10$. Czyli zarobek miesięczny ze strony waha się od 120-160 zł. Zwracam uwagę, że na stronie nie robiłem nic od trzech miesięcy, a ruch ciągle rośnie. Ostatni miesiąc to było 15k unikalnych odwiedzin. Warto by dołożyć skracanie typu adf.ly, z wyliczeń przy obecnym ruchu okolo 8-12$ miesięcznie powinno być dodatkowo. Strona była trochę pozycjonowana. Stronę sprzedaję, ponieważ potrzebuję pieniędzy. 3. Źródło pozyskania: własne 4. Zdjęcia: 5. Kontakt: PW, w temacie 6. Cena: * 500 zł 7. Sposób zapłaty: Przelew bankowy lub Gotówka (Tylko Wrocław) Uprzedzam, nie dam linku na PW, mogę podawać więcej danych tutaj, proszę zadawać pytania. FAQ 1.Jaki język strony? -Angielski 2. Skąd pochodzi ruch? -W 95% z wyszukiwarki 3. Strona z autorskim skryptem? -Strona jest postawiona na systemie CMS Wordpress 4.W cenie domena i hosting? -Tylko domena. Na hostingu mam więcej swoich stron. Więc przenoszę wszystkie pliki na hosting kupującego. 5.Jakie są frazy wybite, i ich wyszukiwania. -Niektóre frazy są w top1, co przynosi do 120 unikalnych odwiedzin na jednego posta. Mnóstwo fraz jest w top w wyszukiwaniach 40-200. Konkurencyjna strony ściągają ruch od 60 tyś do 1kk unikalnych odwiedzin miesięcznie. 6.Domena -Ważna jeszcze około 7 miesięcy 7.Ile jest postów? -14 RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - piotrgk4 - 24-05-2017 13:52 Proszę o link do strony (popraw screeny) RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - KontrolC - 24-05-2017 13:53 Daj link RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - krzysiek349 - 24-05-2017 14:53 Zdjęcia poprawione, na razie linków nie rozdaje, żeby nie chwalić się niszą RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - piotrgk4 - 24-05-2017 15:18 @[krzysiek349] Cóż ja działam w reklamie na facebooku dlatego chciałbym wiedzieć czy promowanie na facebooku przejdzie. RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - krzysiek349 - 24-05-2017 15:20 Myślę, że nie, ludzie szukają programy, gry do pobrania w wyszukiwarce google. RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - rcielak - 24-05-2017 16:10 Napisalem PW. Nie na poczatku nie wyswietlila mi sie grafika z pierwszego postu wiec na czesc pytan nie musisz odpowiadac, bo juz doczytalem RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - krzysiek349 - 25-05-2017 10:19 Dopisałem parę informacji (FAQ) do pierwszego posta RE: Strona internetowa pod zarobek Pay per install - krzysiek349 - 26-05-2017 10:24 obniżam cenę do 500 zł Strona internetowa pod zarobek Pay per install - Coristo - 04-10-2017 19:50 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |