Szablon WP - Kroki do wykonania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Szablon WP - Kroki do wykonania (/Temat-Szablon-WP-Kroki-do-wykonania-147492) |
Szablon WP - Kroki do wykonania - krzysiek349 - 18-05-2017 16:56 Witam Szukam z niepowodzeniem szablonu, lub kreatora, który pozwoli mi na stworzenie strony na której umieszczę pewien formularz, tutorial tj.: Krok pierwszy
wpisz to wpisz to, wpisz to PRZYCISK DALEJ i wtedy przechodzi do kolejnej zakladki i podobna sytuacja, i tak kilka kroków, tak żeby to wyglądało profesjonalnie. Ktoś korzystał z jakiegoś fajnego rozwiązania i może mi polecić? RE: Szablon WP - Kroki do wykonania - krzysio3001 - 18-05-2017 22:41 Jeżeli chodzi o rozbudowany formularz to sprawdź możliwości Caldera Forms RE: Szablon WP - Kroki do wykonania - Gremquen - 18-05-2017 23:05 Daj mi znać to ja ci to napiszę od 0 A jeśli trochę ogarniasz html to wrzuć sobie taki kod JS: Kod: <script type="text/javascript"> Pamiętaj, ze domyslnie w kodzie klasa .step_2 musi mieć ustawiony display:none;, a dopiero potem powyższy kod js go usuwa i pokazuje klasę Jeśli coś z tego rozumiesz to już masz z górki RE: Szablon WP - Kroki do wykonania - krzysiek349 - 19-05-2017 17:56 (18-05-2017 23:05)Gremquen napisał(a): Daj mi znać to ja ci to napiszę od 0 No bomba, pobawiłem się sam i jest ok dzięki |