Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" (/Temat-Facebook-We-Need-You-To-Confirm-Your-Identity-147490) |
Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - Ceglaa - 18-05-2017 15:08 Co się dzieje z tym Facebook każde konto po 5-10min. "We Need You To Confirm Your Identitye" Ostatnio zauważyliśmy podejrzaną aktywność na Twoim koncie i chcemy się upewnić, że Twoje konto jest bezpieczne. Aby powrócić do konta, przeprowadzimy Cię przez kilka czynności. To pomoże zadbać o bezpieczeństwo wszystkich użytkowników na Facebooku." Czyli jednym słowem konto dezaktywowane i tak od 3 dni już czy tylko ja robie coś złe? RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - marcel_kk - 18-05-2017 18:11 Robisz wszystko dobrze, to Facebook wziął się ostro do roboty ostra naparzanka po fejkowych kontach. RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - rcielak - 18-05-2017 18:54 Ja wczoraj dostalem weryfikacje numeru telefonu, a dzisiaj dostalem weryfikacje zdjeciem twarzy na prywatne konto. Nie uzywam go w celach rozrywkowych(pusty profil), ale mam tam kilkanascie FP plus konto reklamowe. Nie wiecie moze ile trwa taka weryfikacja? RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - Ceglaa - 18-05-2017 19:29 W takim razie nie da się nic zarobic.. Puste konto nawet blokują po jakims czasie RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - rcielak - 18-05-2017 20:22 Nie rozumiem... Jak to nie da się nic z tym zrobić? Mam na tym koncie podane prawdziwe dane.(Imię nazwisko i date urodzenia) Kilkanaście fp + konto reklamowe. Normalnie biorę od nich faktury. (do których notabene nie mam teraz dostępu) Dostałem od nich prośbę o wysłanie zdjęcia twarzy wysłałem im i mam czekać aż się łaskawie namyślą. ile trwa taka weryfikacja? To, że fejków bym nie odzyskał to domyślam się, ale bez jaj... RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - rcielak - 19-05-2017 09:34 Co ciekawe Facebook zablokował mi konto do weryfikacji. Jednak reklam oczywiście nie raczył wyłączyć. Całe szczęście, że jadę tam na "pre paid", a wczoraj nie zdążyłem zasilić konta i zostało tam jedynie ok. 30zł. RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - oglaszam - 19-05-2017 09:56 (18-05-2017 20:22)rcielak napisał(a): Nie rozumiem... Jak to nie da się nic z tym zrobić? Sam jesteś sobie winien! Nie obraź się na mnie ale po pierwsze primo kto normalny daje tam swoje prawdziwe dane? Jak już jesteś w tym czosnkowym bajzlu to tylko i wyłącznie na feju, bo nigdy nie wiadomo kto, gdzie i kiedy będzie miał chęć wykorzystać informacje które za darmo i z własnej woli tam umieszczasz. Po drugie czosnek ma Ciebie, Twój biznes i nawet pieniądze które mu płacisz głęboko w dupie ponieważ cały ten jego facebook to jeden wielki fejk i SCAM. On prawdziwą kasę dostaje od wywiadów państw które go sponsorują, a ponieważ narobiło się dużo fejków to mu zagrozili, że płacą mu tylko za prawdziwe dane. Dlatego co pewien czas robi takie akcje, a potem odpuszcza i tak w kółko. RE: Facebook "We Need You To Confirm Your Identity" - Rozarozyczka162 - 14-10-2018 11:24 Czy ktoś zna odpowiedz jak założyć konto fimowe aby fb nie zablokował za nadmierna aktywność ? Utworzyłam 30 kont i każde zablokowane. |