Zarabianie BTC plus Inwestycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie BTC plus Inwestycje (/Temat-Zarabianie-BTC-plus-Inwestycje-147470) |
Zarabianie BTC plus Inwestycje - hexanoo - 17-05-2017 17:38 Witam wszystkich bardzo serdecznie , nazywam się Adam 21 lat próbuje zarabiać w internecie od ponad pół roku i coś tam było jakieś parę gorszy teraz działam w inwestycjach i zbieram BTC . Posiadam własny blog na którego już teraz cię zapraszam link: kupczakaadam.blogspot.com Tu wszystko opisuje na czym zarabiam jak i wgl Robię ten dziennik ponieważ chce śledzić moje dzienne wyniki i zarobki Będę tutaj dziennie pod wieczór dodawał post jak wyglądają moje zarobki , a dziś zacząłem inwestycje w nowej stronie która wygląda obiecująco i daje ładnie zarobić w 22dni tylko i wczoraj był start tej strony wszystko opisałem na moim blogu serdecznie zapraszam na niego ! A tu będę dodawał SS i opis co i jak wygląda Powiem tylko ze ze AdPack za 1$ pracuje przez 22dni i generuje dziennie 5% zarobku czy to źle ? RE: Zarabianie BTC plus Inwestycje - Pallado - 17-05-2017 17:51 Czyli 10 centów po 22 dniach z jednego adpacka. Czy ja wiem czy tak dobrze? Powodzenia RE: Zarabianie BTC plus Inwestycje - Wilk e-biznesu - 17-05-2017 18:32 Revshary.... wszędzie revshary.... RE: Zarabianie BTC plus Inwestycje - dariuszkow4 - 18-05-2017 19:50 W Revshary chyba lepiej wchodzić jeśli masz trochę więcej gotówki inaczej ma to mały sens .Pozdrawiam ^^ Zarabianie BTC plus Inwestycje - Hybrid1990 - 27-10-2017 18:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |