Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? (/Temat-Ktory-serwis-najlepszy-do-promowania-kont-bankowych-i-pozyczek-147453) |
Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - kaczor89 - 17-05-2017 08:33 Witam Mam w planach założenie stronki, na której będę promował najlepsze oferty kont bankowych oraz pożyczek. W którym serwisie najlepiej obecnie działać? Obecnie posiadam konto w tradetracker i jeżeli chodzi o same pożyczki to sporo tam tego jest, natomiast oferta samych kont bankowych jest dosyć uboga. Słyszałem też o Comperialead, ale nie wiem jak tam sytuacja wygląda.. Zależy mi na takim serwisie, który rzetelnie i uczciwie będzie się rozliczał ze wszystkich aktywacji. Podpowie ktoś? RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - AgoraPerformance - 17-05-2017 09:23 @[kaczor89] Zapraszam Cię do AgoraPerformance. Mamy mnóstwo ofert finansowych, ale również produkty pozabankowe. Często są organizowane konkursy dla najlepszych wydawców jak i wypłacane są premię za wyniki! Zawsze gdy będziesz potrzebował "supportu" możesz pisać śmiało na Nasze GG/E-mail/Skype. Jednym słowem - Zapraszamy! RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - kaczor89 - 17-05-2017 10:33 (17-05-2017 09:23)AgoraPerformance napisał(a): @[kaczor89] Konto założone. Zaczynam powoli testować serwis. Nie ukrywam, że liczę na dłuższą i owocną współpracę. RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - Cramalar - 20-05-2017 19:49 Powiem tak bez dobrej reklamy nie warto w ogóle się w to pchać chyba że szukasz jeleni co wezną darmową pożyczkę i się z nimi będziesz dzielić prowizją. Ebrokerpartner, systempartnerski, comperialead. RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - Wojo-MyLead - 22-05-2017 09:50 W sieci afiliacyjnej MyLead, znajdziesz kilkaset programów partnerskich, w tym również programy dotyczące pożyczek i kont bankowych. RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - Adam05 - 22-05-2017 20:20 Ja używam money2money. Mają dosyć bogatą ofertę i stawki też przyzwoite zważając na to że większość z kont bankowych jest darmowe. Zakładając u nich konto dostajesz również od razu domenę z twoimi reflinkami do banków/pożyczek itp Jak chcesz to mogę Ciebie tam wdrożyć. (22-05-2017 20:20)Adam05 napisał(a): Ja używam money2money. Mają dosyć bogatą ofertę i stawki też przyzwoite zważając na to że większość z kont bankowych jest darmowych. Zakładając u nich konto dostajesz również od razu domenę z twoimi reflinkami do banków/pożyczek itp RE: Który serwis najlepszy do promowania kont bankowych i pożyczek? - eBroker.pl - 23-05-2017 14:43 @[kaczor89] Zapraszamy Cię do eBrokerPartner! W naszym programie znajdziesz kampanie produktów finansowych i pozafinansowych. Dodatkowo na start możesz zyskać bonus w wysokości 50zł! Pomożemy Ci postawić pierwsze kroki w biznesie! Zarejestruj się na http://www.ebrokerpartner.pl Zapraszamy! |