![]() |
Program do Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Program do Facebook (/Temat-Program-do-Facebook-147342) |
Program do Facebook - koneser00 - 14-05-2017 14:29 1.Nazwa przedmiotu : Program do zarządzania FP 2.Opis przedmiotu : Witam szukam osoby, która podejmie się wykonania programu pod facebook. Program ma mieć takie funkcje jak - Obsługa Fanpagy tylko i wyłącznie a w skład tego ma wchodzić postowanie, planowanie postów, pogrupowanie tematyk, możliwość postowania na wszystkich fp jedną treścią. Są to główne kategorie jakie mnie interesują resztę dogadamy indywidualnie 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : forum lub gg 6306573 5.Cena : Niestety nie ejstem w stanie określić ile takie coś może kosztować 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal Powtarzam i podkreślam to ma być program nie interesuje mnie zrobienie go na licencje ma być tylko i wyłącznie dla mnie bez żadnych kluczy, licencji itp RE: Program do Facebook - antykt - 14-05-2017 14:32 Polecam Ci Techbyte Robił Mi Rewelacja polecam boty TechByte on je robi mi robił jestem mega zadowoloby znajdziesz go tutaj na forum RE: Program do Facebook - koneser00 - 14-05-2017 14:38 (14-05-2017 14:32)antykt napisał(a): Polecam Ci Techbyte Robił Mi Rewelacja Tak znam aczykolwiek z tego co słyszałem on robi tylko boty na licencję, więc niestety to odpada. RE: Program do Facebook - antykt - 14-05-2017 14:41 to niech ci zrobi bez licencji Program do Facebook - Coristo - 04-10-2017 19:54 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |