Domena .com w promocji. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domena .com w promocji. (/Temat-Domena-com-w-promocji-147338) |
Domena .com w promocji. - radek0389 - 14-05-2017 13:26 Witajcie, szukam serwisu oferującego tanie rejestracje domen .com na pierwszy rok. Dla .pl promocji jest multum, ale znaleźć tanią .com już jest trochę gorzej. Wiem że na godaddy jest po 4 zł, z tym że tam zarejestrować można tylko jedną tak tanio. A zakładając drugie konto niestety jest problem z płatnością, gdyż mam dostępną płatność tylko kartą kredytową. Macie informację o jakieś promocji? RE: Domena .com w promocji. - prololex - 15-05-2017 20:14 Mam takie samo pytanie jak kolega powyżej. Proszę o info. RE: Domena .com w promocji. - radek0389 - 03-06-2017 11:06 Podbijam, może komuś coś wpadło w oko? Domena .com w promocji. - Hybrid1990 - 11-10-2021 13:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |