Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! (/Temat-Internetowy-Etat-Cel-30-tysiecy-miesiecznie-147283) Strony: 1 2 |
Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - Kszafi - 12-05-2017 12:58 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Należy się przedstawić no więc tak nazywam się Wojciech mam 21 lat i zarabianiem w internecie interesuje się od 5-6 lat. Więc lecimy od samego początku no każdy próbował czegoś zajebistego w swoim życiu mowa o zarabianiu więc tak zaczynałem od klikania reklam za grosze ale to nie dawało mi tego czego się spodziewałem , mowa tu o groszowych sprawach max 30zł miech. Następnie prowadziłem swoje aukcje na allegro w dość dłużej skali , nabywałem produkty przez internet ( Nawet z Niemiec, USA , )jako że jestem fanem motocykli , no i mam dobre kontakty to udawało mi się na produktach ORGINALNYCH zarabiać nawet do 200zł na 1 przedmiocie mowa tu o markach : Airoh , M2R , Pro Taper , Fox , Thor i wiele wiele innych. W tym też czasie zrozumiałem że warto iść w tym kierunku dobrze dogadywałem się z ludźmi dawało mi to radochę i zarabiałem na tym co kocham Czego chcieć więcej Ale lata nie pozwoliły na założenie firmy. Budowałem swoje Fora tematyczne które też cieszył się swoim zainteresowaniem. Ale z czasem potrzebowałem pieniędzy i sprzedałem no dziś tego żałuje ale nie myślałem że będę w życiu robił to co robię Próbowałem sił w tworzeniu stron internetowych , ale lenistwo przechyliło szale no i odpuściłem sobie teraz robię tylko dla znajaomych lub poleconych. Czym się teraz zajmuje ? Na pierwszym miejscu stawiam Revshery wiadomo dużo os twierdzi piramida a idz pan z tym Tylko że nie miałem jeszcze okazji że któryś z revsherów mi upadł a robię to od ponad 1 roku Można można ! Po tym oczywiście stawiam na 2 miejscu kryptowalute no bo to daje tą adrenaline handlowanie, kupowanie , kopanie , a z czasem patrzenie na giełdę i siedzenie na wyjebce cały tydzień bo w 1 dzień zrobiło się z 1-2BTC ponad 6-8 No magia kina jak dla mnie Jest wiele innych systemów które w przyszłości zamierzam testować ale to z czasem nic na siłę ! Dlaczego taki cel , chce dojść do kwot po 1-2tys dziennie , teraz posiadam nawet do 1tys dziennie ale to jeszcze nie jest to z samych poleceń walę dniówki po 300-400 zł działam z osobami które zarabiają po 100-200-300tys miech i chce ich gonić ! Staram się pokazać coś co dla jednych jest nie realne a dla drugich jest na wyciągniecie ręki prowadziłem kiedyś swój dziennik i chce do tego wrócić oczywiście jak będzie cieszył się uznaniem innych Pozdrawiam ! RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - WojciechW - 12-05-2017 13:06 Nowe konto RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - MoneyMachine - 12-05-2017 13:45 Życzę powodzenia. Mamy podobny cel, ale u mnie daleko jeszcze do tego. Będę odwiedzał dziennik. RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - Kszafi - 12-05-2017 15:00 (12-05-2017 13:45)MoneyMachine napisał(a): Życzę powodzenia. Mamy podobny cel, ale u mnie daleko jeszcze do tego. Będę odwiedzał dziennik. Zapieralać cieba ! jak to pewne osoby w branży mówią dzięki stary za miłe słowa trzymam kciuki i za ciebie ! Pozdrawiam RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - piotrekprorok - 12-05-2017 15:14 @[Kszafi] @[WojciechW] Założenie dziennika z multikonta i komentowanie ze swojego podstawowego, ciekawie. Multikonta na forum są zabronione. Masz coś do powiedzenia zanim zbanuję? RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - maniek250 - 12-05-2017 15:25 E tam pewnie kolejny żałosny naganiacz na ponziaki RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - kniew - 13-05-2017 07:41 i tak właśnie wyglądają te tysiące dziennie w piramidach... RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - miladyvader - 10-08-2017 18:39 Kryptowaluta rzeczywiście wciąga RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - WhiteNigga - 10-08-2017 20:24 No i się wydało RE: Internetowy Etat - Cel 30 tysięcy miesięcznie ! - MrocznyKILL - 10-08-2017 20:35 30 tysięcy miesięcznie... multikont Ambitnie |