Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu (/Temat-Sprzedam-poradnik-o-zarabianiu-na-Uploadingu-14725) |
Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Valeriusz - 08-10-2010 18:24 Poradnik jak zarabiać na Uploadzie
(To jest moja wypłata z samego hotfile którą zbierałem około 2 miesiące zaczynając od zera)
Witam Sprzedam poradnik własnego autorstwa Jak zarabiać na Uploadzie w poradniku jest opisane: - Co uploadować? -Gdzie uploadować? -Jak osiągnąć i utrzymać najwyższą rangę w danym serwisie? - Jak często uploadować? -Kilka cennych wskazówek aby zachęcić użytkowników do pobrania twoich plików -Jak zdobyć poleconych? -Jakich błędów nie popełniać -Jak mają wyglądać twoje ,,wstawki’’ - Kilka wskazówek które sam wypracowałem i kilka od moich znajomych uploaderów które znacznie zwiększają ilość pobrań Poradnik ma 11 stron (dokładnie 9 bo 2 to wstęp i tytuł) Cena: 10$ Na dzień dzisiejszy mam ponad 340$ sumując kasę jaką zarobiłem na Hotfile,Fileserve,Turbobit a zaczełem uploadować od zera na początku wakacji. Wiem że na tym forum mam mało postów ale często przesiaduje na innym forum o lockerz, tam też prowadzę sprzedaż w temacie są opinie o poradniku,dużo ludzi może poświadczyć o mojej uczciwości, nie daje linka w poście żeby nie złamać regulaminu, proszę skontaktować się przez gg a wtedy udziele wszystkich informacji. Tu są 2 przykłady opinii z innego forum: Cytat:Witam. Cytat:Cześć wszystkim, Płatność na PayPal ew. na konto bankowe. Kontakt: GG: 8900047 (często niewidoczny) PW Post w temacie Zadawajcie pytania na wszystkie odpowiem. Pozdrawiam RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Wojtas100 - 08-10-2010 18:31 Nie mogłeś zbierać taj wypłaty 2 miesiące ,bo jak masz 15$ to Ci od razu wysyłają na pp. Więc skoro tak piszesz to nie jest twoja wypłata. RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - haggard - 08-10-2010 18:34 Mógł, przecież zaczął zarabiać w wakacje i pracować na wyższe zarobki, aż w tydzień zrobił te 90$ RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Wojtas100 - 08-10-2010 18:37 Wątpię ,żeby ktoś tak nagle zaczął tyle zarabiać ,ale to też jest możliwe. Daj więcej screenów. RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Valeriusz - 08-10-2010 18:40 (08-10-2010 18:31)wojtas100 napisał(a): Nie mogłeś zbierać taj wypłaty 2 miesiące ,bo jak masz 15$ to Ci od razu wysyłają na pp. Wystarczy że nie trzeba odrazu podawać maila na wypłatę tak to kaska siedzi na koncie do puki podasz mail. (08-10-2010 18:37)wojtas100 napisał(a): Wątpię ,żeby ktoś tak nagle zaczął tyle zarabiać ,ale to też jest możliwe. za chwile wrzucę. RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Wojtas100 - 08-10-2010 18:42 Dzięki za odpowiedź. Ja niestety się nie pokuszę bo sam mam już konto i sobie zarabiam. Ale jak byś mógł to prześlij mi kawałek na pw przeczytam i ocenię tutaj czy opłaca się kupić. RE: Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Valeriusz - 08-10-2010 18:48 (08-10-2010 18:42)wojtas100 napisał(a): Dzięki za odpowiedź. podeśle ci zaraz i dodam te ss @edit Wypłata Fileserve Sprzedam poradnik o zarabianiu na Uploadingu - Roben - 30-07-2012 11:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |