![]() |
Problem z multi w uncharted 2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z multi w uncharted 2 (/Temat-Problem-z-multi-w-uncharted-2-14722) |
Problem z multi w uncharted 2 - Bolt - 08-10-2010 16:58 Witram Dziś po raz pierwszy chciałem sie pobawić w multi w u2 i co zobaczyłem? "Błąd synchronizacji modeli" .. Załamka, 10 razy to samo, nic nie wchodzi. Mieliście coś podobnego ? Za pomoc dam 10 reputków ![]() Tak, próbowałem do skutku ale po 10 razach to można kurw*** dostać za przeproszeniem ![]() RE: Problem z multi w uncharted 2 - WalkmaN - 09-10-2010 09:52 Przeglądając inne strony, dużo użytkowników miało ten problem, nie wiedzieli od czego to, ale po jakimś czasie wszystkim przechodziło. Więc nie martw się problem sam powinien zniknąć ![]() Lub też inny sposób: Zgraj sobie savy U2 na jakiegoś pendrive'a i odinstaluj/usuń z konsoli wszystkie dane związane z U2... Potem zainstaluj wszystko od nowa (bez save'ów) i sprobój się połączyć. Powodzenia ![]() RE: Problem z multi w uncharted 2 - Marczyk - 09-10-2010 10:13 No widze że sobie poradziłeś z problem, bo daliśmy radę zagrać chwilke ![]() RE: Problem z multi w uncharted 2 - Bolt - 09-10-2010 12:01 taak, kosz. Wystarczyło rozłączyć lapka od neta. Problem z multi w uncharted 2 - Kilol - 11-03-2011 01:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |