Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? (/Temat-Paypal-odwrocil-sie-od-swojego-chlebodawcy-147074) Strony: 1 2 |
Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - MrocznyKILL - 06-05-2017 20:55 Moim zdaniem paypal zawdzięcza w dużej mierze swój sukces buxom. Dziś może ciężko w to uwierzyć ale kilka lat temu w sporej większości na forach o zarabianiu mówiło się w sporej większości o buxach i surfbarach (skrót myślowy GPTR autosurfy itp też się wliczają lecz na tym forum są nierozróżniane ) i o serwisach z nagrodami. Tego typu serwisy oferowały w początkowej fazie wypłaty jedynie na PP miliony ludzi z całego świata założyła konto na PP tylko po to aby ciułać grosiki na buxach. PP dziś już o tym nie pamięta i powoli wymiksowuje się z biznesu. Jak dla mnie to dość niewdzięczne zachowanie... A jaka jest wasza opinia? Z zapytaniom zwracam się do osób zarabiających MINIMUM 5 lat i choć odrobinę otarły się o "złote czasy" buxów. RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Captain - 07-05-2017 06:53 Ja wiem, ze PayPal nie lubi revshare i hyipów. Swego czasu dużo revshare/hyipów miało wypłaty na pp ale potem pp zaczął się ich pozbywać i teraz ze świecą szukać programu który wypłaca na ten procesor. Podejrzewam więc, że z buxami może chodzić o to iż PayPal pozbywa się u siebie tych które mają piramidalną strukturę. Jest wiele buxów gdzie zarabia się kupując rented refferal i ten zarobek jak i struktura działania jest bardzo podobne do revshare i hyipów. I na owych rr zarabia się bardzo dobrze więc nie ma szans aby bux miał na te wypłaty tylko z reklam, zwłaszcza, że w wielu buxach rr są botami, a nie realnymi użytkownikami. RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Mariuszeek - 07-05-2017 07:18 Popieram to co napisał kolega wyżej. PayPal lubi jeszcze bez powodu zablokować środki, mimo weryfikacji na koncie niektórzy czekali nawet po 180 dni. Mi zamrozili na 3 tygodnie z tego co pamiętam Pozdro! RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - precell - 07-05-2017 07:38 A ja tam lubię PP. Parę lat temu za pośrednictwem PayPal ukradziono mi kasę z mBanku. Ok 50 PLN, złożyłem reklamację i dostałem zwrot x2 poniesionej straty ;-) Skoro PP tak podchodzi do reklamacji, to mogą mnie codziennie okradać ;-) RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - MrocznyKILL - 07-05-2017 08:23 (07-05-2017 07:18)Mariuszeek napisał(a): Popieram to co napisał kolega wyżej. PayPal lubi jeszcze bez powodu zablokować środki, mimo weryfikacji na koncie niektórzy czekali nawet po 180 dni. Mi zamrozili na 3 tygodnie z tego co pamiętam Pozdro! Skądś to znam ja ma bana na PP dożywotniego tylko za to że robiłem przelewy jako tylko do znajomych i nie zarabiali... no co oni chcą po prostu mam dużo znajomych RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - matimus - 07-05-2017 09:46 Dawniej wypłaty na PP w buxach to był klasyk. Niestety PayPal blokuje środki, czasami ze swojego widzimisię. Dobrze że doczekaliśmy się BTC i innych tego typu ułatwień RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Apps - 07-05-2017 09:54 (07-05-2017 07:38)precell napisał(a): A ja tam lubię PP. Parę lat temu za pośrednictwem PayPal ukradziono mi kasę z mBanku. Ok 50 PLN, złożyłem reklamację i dostałem zwrot x2 poniesionej straty ;-) A ja odwrotnie - za to ich nie lubię bo zdecydowanie przeginają ze zwrotami, wystarczy, że sprzedaj się cokolwiek niematerialnego, a klient sprzeda bajeczkę o nizgodności/niezadowoleniu/.itp/.itd i kasę może łatwo odzyskać, trzeba się sporo namęczyć aby na taki proceder nie pozwolić swoim( niewdzięcznym :-) ) klientom. RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - nik5pl - 07-05-2017 10:20 Ja z paypala jak muszę korzystać to tylko z przymusu. Serwis już dawno w moich oczach jest na dnie. Polecam BTC, a do mniejszych środków perfectmoney, które też można wymienić na btc. Paypala odradzam każdemu. RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Captain - 07-05-2017 12:04 (07-05-2017 08:23)MrocznyKILL napisał(a):(07-05-2017 07:18)Mariuszeek napisał(a): Popieram to co napisał kolega wyżej. PayPal lubi jeszcze bez powodu zablokować środki, mimo weryfikacji na koncie niektórzy czekali nawet po 180 dni. Mi zamrozili na 3 tygodnie z tego co pamiętam Pozdro! Jak dużo tych przelewów wysyłałeś? RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - MrocznyKILL - 07-05-2017 12:37 (07-05-2017 12:04)Captain napisał(a):(07-05-2017 08:23)MrocznyKILL napisał(a):(07-05-2017 07:18)Mariuszeek napisał(a): Popieram to co napisał kolega wyżej. PayPal lubi jeszcze bez powodu zablokować środki, mimo weryfikacji na koncie niektórzy czekali nawet po 180 dni. Mi zamrozili na 3 tygodnie z tego co pamiętam Pozdro! Nie pamiętam bo to już ładnych parę lat temu było. Choć do dziś czuje się niesprawiedliwie oceniony przez PP |