Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie za oglądanie reklam - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie za oglądanie reklam (/Temat-Zarabianie-za-ogladanie-reklam-147024)

Zarabianie za oglądanie reklam - sylurek - 05-05-2017 11:39

Witam. Znalazłem na pierwszy rzut oka dość ciekawy serwis. Polega on na wybraniu pakietu czasowego np. 4 godziny reklam dziennie i można za to zarobić do 30 zł. Odpowiednio czasu więcej to większe zarobki (max 9h). Haczykiem jest to że gdy nie wyrobimy dziennej normy to musimy im zapłacić 10 zł Smile - po zapoznaniu ze stroną tyle zrozumiałem. "Obcykany" w tych wszelkich formułkach nie jestem dlatego zwracam się z prośbą do bardziej zaawansowanych w tego typu sprawach żeby zapoznali się i ocenili jakoś czy to w ogóle się nadaje.

Link:
Kliknij mnie

RE: Zarabianie za oglądanie reklam - Roser17 - 05-05-2017 13:16

@hybrid1990 spam

Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka

RE: Zarabianie za oglądanie reklam - sylurek - 05-05-2017 14:05

Czemu spam niby ? Pytam po prostu nawet reflinka żadnego nie daję. Może ktoś miał do czynienia z tym, może ktoś by był zainteresowany... w końcu temat to "Dyskusja o zarabianiu". Twój bezsensowny komentarz to spam.

Zarabianie za oglądanie reklam - Hybrid1990 - 23-06-2019 17:58

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.