Strony podobne do OGADS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Strony podobne do OGADS (/Temat-Strony-podobne-do-OGADS-147016) |
Strony podobne do OGADS - Mariuszeek - 05-05-2017 09:41 Witam, tak jak w temacie. Poszukuję stron podobnych do ogads. Zależy mi na mobilnym trafficu, instalacji aplikacji. Wypłaty najlepiej co tydzień Sprawdzałem CPABUILD ale nie wyszło. Pozdrawiam! RE: Strony podobne do OGADS - radmatuszewski - 05-05-2017 10:14 Cinstaller obsługuje mobilny traffic, ale nie jest ich to głównym celem. RE: Strony podobne do OGADS - radek0389 - 05-05-2017 10:27 (05-05-2017 09:41)Mariuszeek napisał(a): Witam, tak jak w temacie. Poszukuję stron podobnych do ogads. Zależy mi na mobilnym trafficu, instalacji aplikacji. Wypłaty najlepiej co tydzień Sprawdzałem CPABUILD ale nie wyszło. Pozdrawiam! Hmm, a co takiego nie pasuje ci w Ogads? Jest to topowa (wg dużej rzeszy użytkowników najlepsza) sieć pod mobilne PPI. Jest jakaś alternatywa jak serwis wspomniany wyżej, ale i tak ogads rządzi. RE: Strony podobne do OGADS - Mariuszeek - 05-05-2017 10:36 Wszystko pasuje, ale szukam alternatywy, bo chcę przetestować jak jest z wypłatami z tego cinistaller? PayPal? Apki na lockerze, są zwykłe ze sklepów AppStore, googleplay czy jakieś syfiaste? |