[SPRZEDAM]♫ SOCIAL MEDIA MARKETING - ♯YouTube, ♯Facebook, ♯Instagram - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM]♫ SOCIAL MEDIA MARKETING - ♯YouTube, ♯Facebook, ♯Instagram (/Temat-SPRZEDAM-%E2%99%AB-SOCIAL-MEDIA-MARKETING-%E2%99%AFYouTube-%E2%99%AFFacebook-%E2%99%AFInstagram-146968) |
[SPRZEDAM]♫ SOCIAL MEDIA MARKETING - ♯YouTube, ♯Facebook, ♯Instagram - Orange - 03-05-2017 23:44
Witam serdecznie, dawno nie widziałem na tym forum tematu z podobnymi usługami więc postanowiłem takowy założyć.
Oferuje różnego rodzaju usługi bazujące na marketingu Social Media. Przedstawiam wam listę usług, które możecie u mnie zakupić, z podziałem na dane serwisy. ♯ Cena wszystkich usług jest podana za ilość 1 tysiąc wykonań danej usługi. ♯ Dane usługi można kupować w mniejszych ilościach. Minimalna kwota dla pojedynczego zamówienia wynosi 25PLN Jest możliwość prowadzenia u mnie swego rodzaju portfela tzn... Wpłacamy 25PLN, kupujemy za 10PLN i za jakiś czas za 15PLN. Czas realizacji wynosi do 5 dni (zazwyczaj maksymalnie 2 dni) chyba, że w danej usłudze jest znacznik (natychmiastowe), wtedy, jak sama nazwa wskazuje usługa jest wykonywana natychmiastowo po wpłacie pieniędzy.
Kontakt: PW GG: 62328339 Zapraszam do korzystania z moich usług. Przyjmuje płatność PayPal, jak i przelew bankowy. Pozdrawiam serdecznie, Orange [SPRZEDAM]♫ SOCIAL MEDIA MARKETING - ♯YouTube, ♯Facebook, ♯Instagram - Hybrid1990 - 06-05-2017 11:51 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |